Japanin kansalainen löydettiin kuolleena kaatumisen jälkeen Sri Racha Condominiumista

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Sriracha -

Alaston japanilainen mies löydettiin kuolleena maanantaina 26. helmikuuta pudottuaan asuntorakennuksesta Sri Rachassa, Chonburissa.

Viranomaiset reagoivat varhain tänä aamuna ilmoitukseen, jonka mukaan henkilö putosi taloyhtiöstä. Tapaus sattui näkyvässä kerrostaloasunnoissa, jonka nimeä ei pidetty Sri Rachan alueella meneillään olevan tutkinnan aikana.

Viranomaiset saapuivat paikalle ja löysivät vainajan ruumiin 6. kerroksesta uima-altaan luota. Sri Rachan poliisi tunnisti uhrin Yuya Fujiwaraksi, 41-vuotiaaksi Japanin kansalaiseksi. Poliisi paljasti uhrin henkilöllisyyden otettuaan yhteyttä hänen perheeseensä ja suurlähetystöönsä.

Uhri löydettiin makaamasta kasvot ylöspäin maassa, murtuneena oikea käsi ja vakavasti loukkaantunut jalka. Pelastushenkilöstö peitti ruumiin ennen kuljettamista läheiseen sairaalaan.

Alkututkimus paljasti, että herra Fujiwara asui vuokra-asunnossa kerrostalorakennuksen 26. kerroksessa. Huoneesta ei löytynyt merkkejä pakkotulosta, häiriöistä tai itsemurhakirjoituksista.

Tapauksen tutkinta on edelleen kesken, ja Sri Rachan poliisiaseman odotetaan julkaisevan lisätietoja asiasta.

Jos sinä tai joku tuntemasi on masentunut, pyydä apua. Pattaya News ehdottaa Thaimaan samarialaisia, jotka ovat tavoitettavissa täältä:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya
KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya
Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.