Miksi tarvitset hyvämaineisen asianajajan ostaessasi kiinteistöä tai maata Thaimaasta

Kiinteistön tai maan ostaminen Thaimaasta

Miksi tarvitset Isaan-lakimiehet rinnallasi ostaessasi kiinteistöä tai maata Thaimaasta.

Kiinteistön tai maa-alueen ostaminen Thaimaasta on jännittävä askel, mutta tuntemattomassa juridisessa ympäristössä liikkuminen voi olla ylivoimaista. Siinä Isaan Lawyers tulee mukaan.

Me menemme pidemmälle kuin vain navigointi laillisissa asioissa; rakennamme luottamusta ja luomme pitkäaikaisen suhteen asiakkaidemme kanssa, jotka ostavat kiinteistöä tai maata Thaimaasta. Avoin viestintä, yksityiskohtaiset selitykset ja horjumaton vaikuttaminen varmistavat, että tunnet olosi voimaantuneeksi ja tietoiseksi koko prosessin ajan.

Alkuperäisestä due diligencesta oston jälkeiseen tukeen olemme vierelläsi, suojelemme sijoitustasi ja luomme mielenrauhaa tulevina vuosina. Pidä meitä luotettavana kumppanina Thaimaan kiinteistöissä, joka opastaa sinua asiantuntevasti ja huolella joka vaiheessa.

Thaimaasta kiinteistön ostamisen monimutkaisuus voi olla pelottavaa etenkin ulkomaisille ostajille, jotka eivät tunne lakia. Sujuvan ja turvallisen kaupankäynnin varmistamiseksi Isaan Lawyersin asiantuntemuksen hakeminen on ratkaisevan tärkeää. Tässä syy:

Suojaa sijoituksesi:

  • Perusteellinen due diligence: Arvioimme huolellisesti kiinteistön omistajuuden, oikeudellisen aseman ja mahdolliset ongelmat suojellaksemme sinua piilovelkojen, panttioikeuksien tai omistuskirjan eroavaisuuksilta.
  • Asiantuntijasopimusten tarkistus ja laatiminen: Asianajajamme varmistavat sopimusten selkeyden, oikeudenmukaisuuden ja oikeudellisen täytäntöönpanokelpoisuuden, suojaavat etujasi ja neuvottelevat edullisista ehdoista.
  • Ulkomaalaisomistusohjeet: Tämä on välttämätöntä ostettaessa kiinteistöä tai maata Thaimaasta. Selvitämme Thaimaan ulkomaisen omistuksen rajoituksia tutkimalla vaihtoehtoja, kuten vuokrasopimuksia, käyttöoikeussopimuksia, vuokrasopimuksia ja Sap Ing Sith -sopimuksia yhdessä asianmukaisten yritysten omistusrakenteiden kanssa.

Taloudellinen avoimuus:

  • Vero- ja maksuasiantuntemus: Omat lakimiehemme ja kirjanpitäjämme neuvovat kiinteistökaupoissa, veroissa, siirtomaksuissa, leimaveroissa ja muissa tärkeissä taloudellisissa asioissa.
  • Suojatut Escrow-palvelut: Toimimme neutraalina kolmantena osapuolena, joka pitää varojasi, kunnes kaikki myyntiehdot täyttyvät, mikä takaa läpinäkyvyyden ja turvallisuuden.

Kieli ja viestintä:

  • Tarkat käännökset: Voimme kääntää oikeudellisia asiakirjoja ja helpottaa yhteydenpitoa paikallisten viranomaisten kanssa varmistaen, että ymmärrät ehdot ennen allekirjoittamista.

Kattava tuki:

  • Kokenut lainopillinen edustus: Isaan Lawyers on vuodesta 2007 lähtien edustanut asiakkaita kiinteistökaupoissa tarjoten asiantuntevaa juridista ohjausta ja edustusta koko prosessin ajan.
  • Strateginen suunnittelu: Autamme sinua määrittämään parhaan toimintatavan suojellaksesi talouttasi, investointejasi ja pitkän aikavälin tarpeitasi.
  • Hallitusyhteyshenkilö: Suunnittelemme maatoimistoja ja muita valtion virastoja varmistaen sujuvan viestinnän ja tehokkaan käsittelyn.

Tärkeimmät takeawayt ostettaessa asuntoa Thaimaasta:

  • Thaimaan oikeusjärjestelmä voi olla monimutkainen ulkomaalaisille.
  • Isaan Lawyers tarjoaa kokonaisvaltaista asiantuntemusta kiinteistökaupoissa.
  • Palveluihimme kuuluvat due diligence, sopimusten tarkastelu, ulkomaisen omistajan opastus, vero- ja maksuneuvonta, sulkutalletuspalvelut, käännös ja oikeudellinen edustus.
  • Suojaamme sijoituksesi ostaessasi kiinteistöä tai maata Thaimaasta, varmistamme läpinäkyvyyden ja mielenrauhan koko prosessin ajan.

Kun ostat omaisuutta tai maata Thaimaasta, älä navigoi Thaimaan kiinteistömarkkinoilla yksin. Ota yhteyttä Isaan Lawyersiin jo tänään saadaksesi asiantuntevaa ohjausta ja turvallista kaupankäyntiä.

Ota yhteyttä jo tänään

https://isaanlawyers.com/contact-us/

www.isaanlawyers.com

info@isaanlawyers.com

084 471 5775

Pattayassa voit myös ottaa yhteyttä http://www.anglosiamlegal.com

Edellinen on sponsoroitu mainos.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/