Palvojat kokoontuivat Wat Chai Mongkoliin Pattayalla Makha Bucha -päivän aikana

Pattaya -

Wat Chai Mongkol järjesti eloisan Makha Bucha -päivän juhlan lauantaina 24. helmikuuta, ja se houkutteli kannattajia ja buddhalaisia ​​kaikkialta Pattayasta ja lähiyhteisöistä.

Makha Bucha -päivä, jota vietetään kolmannen kuun 15. päivänä, juhlistaa 1,250 XNUMX buddhalaisen munkin ihmeellistä kokoontumista Buddhan eteen. Tänä päivänä myös Buddha luovuttaa Ovada Patimokkhan, joka korostaa hyvän moraalisen käytöksen merkitystä.

Koko päivän buddhalaiset seuraajat osallistuivat erilaisiin uskonnollisiin aktiviteetteihin Wat Chai Mongkolissa, mukaan lukien ansioiden tekeminen, almujen tarjoaminen ja Dhamma-opintojen kuunteleminen. Ilta huipentui kynttiläkulkueeseen, joka on symbolinen kunnianosoitus kolminkertaiselle helmelle: Buddhalle, Dhammalle ja Sanghalle.

Sekä thaimaalaiset että ulkomaalaiset palvojat täyttivät temppelin alueen kantaen kynttilöitä ja kukkia. Rukouksia laulavien munkkien johtama kulkue kiersi pääsalin kolme kertaa, jokainen kierros omistettu yhdelle Kolminkertaisen helmen puolelle.

Ilmapiiri eilen oli täynnä kunnioitusta ja rauhaa, kun osallistujat kävelivät yhdessä pohtien Buddhan opetuksia ja etsiessään siunauksia elämälleen. Monet uskovat, että tähän kulkueeseen osallistuminen tuo sisäistä rauhaa, iloa, tietoisuutta ja onnea.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.