Thaimaan ja Myanmarin viranomaiset hyökkäsivät massiiviseen online-uhkapelipesään Thaimaan ja Myanmarin rajalla

Kansallinen-

24. helmikuuta 2024 Myanmarin armeija ja poliisi käynnistivät ratsia rakennukseen, jota käytettiin online-uhkapelitoimistoina Thaimaan ja Myanmarin rajalla lähellä Mae Saia Chiang Raissa.

Myanmarin paikallisen median mukaan 22. helmikuuta rakennuksen epäiltiin olevan Thaimaan, Kiinan ja Burman kansalaisten asuinpaikka online-uhkapelisivustoilla. Raidioperaation aikana löydettiin yli 689 työntekijää, mukaan lukien kiinalaisia, burmalaisia ​​ja 140 thaimaalaista.

Myanmarin poliisi takavarikoi todisteina 400 tietokonelaitetta, 270 puhelinta, 10 autoa ja 170 moottoripyörää.

Operaatio onnistui yhteistyössä Thaimaan hallituksen kanssa vastauksena siihen, että monet uhrit joutuivat online-uhkapelisivustoihin. Myanmarin paikallisen median mukaan monet Tachileikissa, Myanmarissa työskennelleet thaimaalaiset alkoivat palata Thaimaahan, vaikka he eivät työskennelleet online-uhkapelisivustoilla.

- Myanmarin hallituksen kerrotaan aseneen poliisin tarkastuspisteitä ja tarkasti Thaimaan kansalaisia ​​ovelta ovelle, mikä aiheutti vainoharhaisuutta alueella työskentelevien thaimaalaisten keskuudessa. Heidän kerrotaan etsivän laittomasti työskenteleviä.

Myanmarin hallitus varoitti, että lakeja rikkoneita uhkaa kuuden kuukauden vankeustuomio Kengtungissa, Shanin osavaltiossa, Myanmarissa, ennen kuin heidät karkotetaan Thaimaahan jatkokäsittelyä varten.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.