Rotary Club of Pattaya Center International Lay Foundations for RCPCI Park

Pattaya, Thaimaa-

Rotary Internationalin kunniaksi, Rotaryn kunniaksi Thaimaassa: 23. helmikuuta

Rotary Club Pattaya Centre International (RCPCI) loi perustan Pattayassa sijaitsevalle puistolle, joka tuo kunniaa Rotarylle kaikkialla Thaimaassa – ja monia lahjoituksia, jotta voisi työskennellä siunauksen kanssa kaikkialla Thaimaassa.

23. helmikuuta – tämä on Rotaryn 119. syntymäpäivä. Sitä päivää kutsutaan myös Maailman ymmärryksen ja rauhan päiväksi.

Pattayassa Pattayan RCPCI-puiston peruskivi on nyt muurattu tiiviissä yhteistyössä ja kaupungintalon suurella avustuksella. Suuri kiitos kuuluu pormestari Poramet Ngampichetille ja Pattayan ympäristöministeriölle. Ensimmäinen projekti sijaitsee Phra Phra -vuorella. Siitä on ainutlaatuinen 180 asteen näkymä Pattayaan. (City Coffeen vieressä).

Kahdella suurella puuautolla ja yli 20 työntekijällä he tukivat istutusta 23. helmikuuta ja oppivat paljon Rotarystä!
Ensimmäiset 100 puuta ovat nyt istuttaneet henkilökohtaisesti monet jäsenet, jotka kokoontuivat helmikuun 23. päivänä viileän aamuauringon suojeluksessa. Klubin perustajan ja presidentin Janna Suwannasrin sanat olivat voimakkaita.
"Hyvät jäsenet ja ystävät:
Kiitos, että tulit tänään juhlimaan historiallista päivää. Tänään istutetaan ensimmäisiä puita RCPCI-puistoon.
Luomme tänne puiston – lahjoittajilla alueeltamme ja kaikkialta Thaimaasta – joka tuo apua niin monille sitä tarvitseville.
Toivon, että monen vuoden kuluttua voin katsoa tätä päivää suuressa puistossa.
Kiitos kaikille avusta ja myötätunnosta."

Tästä eteenpäin RCPCI-puistoa laajennetaan joka 23. helmikuuta, ja tästä tulee perinne tulevina vuosina. Puistoa myös laajennetaan jatkuvasti ympäri vuoden suurilla puulahjoituksilla.

Rotary-jäsenten ja ystävien istuttamat puut tuovat…

Hyväntekeväisyys: Vähimmäislahjoitus on 300 bahtia puuta kohden, ja tuotto menee
Rotary Thaimaa ja alueelliset hyväntekeväisyysjärjestöt. Pattayalta ja lähialueelta saadut lahjoitukset menevät klubimme varainkeruuorganisaatiolle, muut lahjoitukset – jotka eivät ole alueeltamme – menevät suoraan Rotarylle Thaimaahan.

Rotaryklubit eri puolilla Thaimaata voivat levittää sanaa puistosta, koska kuka tahansa voi lahjoittaa suuria ja pieniä lahjoituksia.
Ystävät, sukulaiset, tuttavat – tai lahjoittaja itse – saavat jokaisesta istutuksesta todistuksen istutuksesta heidän nimeensä.
RCPCI Park on hyväntekeväisyysjärjestö uudessa ulottuvuudessa. Tästä eteenpäin monta vuotta! Puut ovat elämää. Rotarysta on hyötyä koko elämälle. Jäsenemme asettavat itsensä varjossa olevien ihmisten elämän palvelukseen.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/