Taiwanilainen mies kaatui kuoliaaksi Khu Khotin BTS-asemalla Pathum Thanissa, poliisi tutkii

Pathum Thani-

Klo 11 00. helmikuuta 23 Khu Khotin poliisi vastaanotti ilmoituksen taiwanilaisesta, joka putosi Khu Khotin BTS-aseman laiturilta kuolemaansa Lam Luk Kassa, Pathum Thanissa.

Bhumibolin hätä- ja pelastuspalvelut lähetettiin tapahtumapaikalle ja löysivät miehen, joka oli julkisesti tunnistettu vain herra Shengiksi, 46-vuotiaaksi Taiwanin kansalaiseksi. Khu Khotin BTS-aseman kolmannen kerroksen laiturilla oli poliisin raportin mukaan mustia kenkiä, musta käsilaukku ja muovipussi, jossa oli vaatteita.

Poonsak Konthab, 65-vuotias taksinkuljettaja, kertoi poliisille, että hän näki taiwanilaisen putoavan kolmannen kerroksen laiturilta kuolemaan odottaessaan matkustajia Khu Khotin BTS-asemalla.

Todistettuaan traagisen kuoleman Poonsak ryntäsi pyytämään muita ihmisiä auttamaan taiwanilaista ennen kuin teki ilmoituksen poliisille.

Khu Khotin poliisi keräsi todisteita tapahtumapaikalta ja pelastusviranomaiset kuljettivat ruumiin Bhumibolin sairaalaan ruumiinavaukseen tarkan kuolinsyyn selvittämiseksi.

Poliisi ottaisi edelleen yhteyttä Shengin perheeseen ja tekisi tapaukseen liittyviä kysymyksiä.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.