Thaimaan viranomaiset pidättivät thaimaalaisen jäädytetyn sperman salakuljetuksesta Kambodžaan ja Laosiin epäillyn kiinalaisten sijoittajien kanssa

Kansallinen-

24. helmikuuta 2024 Thaimaan keskustutkintatoimisto (CIB) otti kiinni epäillyn, jonka väitettiin salakuljettaneen jäädytettyä siittiöitä typpisäiliöissä Kambodžan ja Laosin PDR:n klinikoille rikostuomioistuimen pidätysmääräyksen mukaisesti.

Epäilty, joka on julkisesti tunnistettu Theerapong Chaiyasukiksi, 33, pidätettiin asunnosta Mueangissa Nonthaburissa. Poliisin raportin mukaan Nong Khain tulliviranomaiset pysäyttivät vuonna 2017 jäädytettyjen siittiöiden salakuljetusoperaation, jossa käytettiin typpisäiliöitä Laosin PDR:ään.

Poliisitutkinnassa havaittiin, että kiinalaiset sijoittajat tukivat salakuljetusoperaatiota Laosin PDR:ään ja Kambodžaan. Pakastettuja siittiöitä käytettäisiin sijaissynnytyksessä, koska vastasyntyneelle vauvalle myönnettäisiin oikeus saada kansalaisuus sijaisäideiltä.

Lisäksi kiinalaiset sijoittajat käyttäisivät tätä poliisin mukaan rahanpesuun.
Epäillyn Theerapongin väitetään olleen osallisena salakuljetusoperaatiossa johtajana. CIB onnistui jäljittämään epäillyn asunnon 7 vuoden jälkeen.

Poliisin raportin mukaan epäilty kertoi tunnustaneen rikkomuksensa jäädytettyjen siittiöiden salakuljetusoperaation johtajana. Hän kertoi aloittaneensa väärinkäytökset vuosina 2014–2017. Epäillyn kerrottiin saavan 10,000 15,000–100 XNUMX bahtia XNUMX putkesta salakuljetusta kohden.

Epäilty lisäsi lisäksi, että Thaimaassa sijaissynnytysluvan pyytäminen oli monimutkaista ja kustannukset olivat erittäin kalliita. Sitä vastoin sijaissynnytys Laosissa ja Kambodžassa maksoi vähemmän ja oli laillista.

Aluksi Theerapong saatettiin CIB:n tiedusteluvirkailijoiden luokse jatkokäsittelyä varten.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.