Thaimaan pääministeri määräsi laittomien oppaiden torjuntaan, käsittelee taksimittari-ongelmia ja PM 2.5 -saastumista Bangkokissa

Bangkok -

8. helmikuuta 50 klo 23 Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin, Bangkokin kuvernööri Chadchart Sittipunt ja asiaankuuluvat virastot pitivät kokouksen Bangkokin kaupungin kehittämisen edistymisestä.

Srettha korosti kokouksessa useita Bangkokin kehitykseen liittyviä kysymyksiä. Yksi näkyvistä ongelmista oli taksinkuljettajien ylimääräinen laskutus ilman mittarilaitteita. Srettha sanoi, että se on ratkaisevan tärkeää oikeudenmukaisten ja läpinäkyvien hintojen kannalta, ja kehotti liikenneministeriä tekemään yhteistyötä tämän näkökohdan parantamiseksi sekä matkustajien että kuljettajien hyödyksi.

Mitä tulee Bangkokin alueen laittomiin matkaoppaisiin, Srettha kuvaili sitä syöpää aiheuttavaksi ongelmaksi, joka heikentää Thaimaan matkailukuvaa. Srettha antoi Thaimaan kuninkaallisen poliisin päällikkölle määräyksen ryhtyä tiukkoihin toimenpiteisiin ongelmaa vastaan.

Ulkomaisten matkailijoiden tulee tuntea olonsa mukavaksi ja turvalliseksi ilman, että he kohtaavat luvattomia ja mahdollisesti haitallisia oppaita, Srettha huomautti.

Srettha korosti myös PM 2.5 -päästöjen kriittistä kysymystä. Kuvernöörin äskettäisellä "työskentely kotoa" -politiikalla havaittiin myönteisiä vaikutuksia vastauksena saastekriisiin.

PM 2.5 -kriisin hallinnassa on tärkeää koordinoida kaikki valtion sektorit. Srettha mainitsi, että lisämenojen tarvetta ilmansaasteiden kansanterveysvaikutusten käsittelemiseksi olisi harkittava.

Kokouksessa keskusteltiin myös muista Bangkokin kaupungin kehittämiseen liittyvistä aiheista, kuten liikennejärjestelmästä, maakaapeliverkosta, liikenneruuhkakysymyksistä ja monista muista.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.