Pattayan poliisi pidätti Kratom-mehukauppiaan, takavarikoi 122 pulloa laittoman myynnin tukahduttamisessa Soi Buakhaossa

Pattaya -

Pattayan poliisi otti 12. helmikuuta 06 kello 24 kiinni paikallisen kratommehumyyjän, joka väitti myyneen kratommehua ilman lupaa, ja takavarikoi 2024 pulloa kratommehua Soi Buakhaossa, Banglamungissa, Chonburissa.

Poliisin raportin mukaan paikalliset tekivät kanteluilmoituksia myyjästä, joka myi laittomasti kratom-mehua pulloissa ulkomaalaisille turisteille ja paikallisille nuorille ilman FDA:n lupaa. Poliisit suunnittelivat pidätystä ennen oikeustoimiin ryhtymistä.

Tämän seurauksena poliisi sai kiinni myyjän, jonka nimeä poliisi salaa, ja takavarikoi 122 pulloa kratommehua Soi Buakhaossa.

Poliisi tiedotti myös, että kaikkia kratommehua laittomasti myyneitä myyjiä uhkaa oikeustoimet, jotka ovat vankeusrangaistus kuudesta kuukaudesta kahteen vuoteen ja sakot 5,000 20,000 - XNUMX XNUMX bahtiin.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.