37 malesialaista turistia kuljettava linja-auto kolarit Kanchanaburissa: monia loukkaantuneita

Kanchanaburi-

Kello 1, 30. helmikuuta 22, Bo Ploin poliisit saivat onnettomuusilmoituksen linja-autosta, joka kuljetti 2024 malesialaista turistia Bo Ploi-Lat Ya Roadilla, Bo Ploissa, Kanchanaburissa, aiheuttaen monia vammoja.

Onnettomuuspaikalle lähetettiin Bo Ploin poliisi ja Kanchanaburin hätä- ja pelastuspalvelu, joka antoi ensiapua sekä vakaville että lievästi loukkaantuneille. Yli 20 ambulanssia käytettiin haavoittuneiden kuljettamiseen Bo Ploin sairaalaan poliisin raportin mukaan.

Aluksi ilmoitettiin, että 39 henkilöä kärsi vammoja, mukaan lukien 37 malesialaista turistia, yksi thaimaalainen opas ja yksi kuljettaja. Turistipoliisia pyydettiin auttamaan viestinnässä, koska opas ei pystynyt suorittamaan tehtäväänsä.

Poliisin ilmoituksen mukaan linja-auto oli erittäin huonossa kunnossa ja takarenkaat räjähtivät, jolloin linja-auto menetti hallinnan ja liukui yli 30 metriä.

Sarayut, 44-vuotias kuljettaja, kertoi poliisille, että hän yritti ohittaa kuorma-auton tapahtumapaikalla. Ohjauspyörässä oli kuitenkin toimintahäiriö, jolloin linja-auto menetti hallinnan ja syöksyi tien reunaan, Sarayut sanoi.

Aluksi Bo Ploin poliisit jatkoivat malesialaisten matkailijoiden hoitamista ja auttamista yhdessä lääkintäryhmän kanssa.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.