Vanhempi nainen Chonburissa tarjoaa 100,000 XNUMX bahtin palkkion kadonneesta kissasta

KUVA: ข่าวภัยด่วนพัทยา

Chonburi -

75-vuotias nainen, Isoäiti Pui, kotoisin Phanat Nikhomin alueesta Chonburista, etsii epätoivoisesti rakastettua kissaaan Nong Mee Meawta, joka katosi yli kuusi kuukautta sitten. Yrittäessään vilpittömästi tuoda karvaisen ystävänsä kotiin, hän on korottanut hänen paluustaan ​​saatua palkkiota huikeaan 100,000 2,800 bahtiin (noin XNUMX XNUMX USD).

Nong Mee Meaw, 12-vuotias uroskissa, on kuvattu ainutlaatuiseksi, koska sillä on yksi hampaan ja valkoiset jalat. Isoäiti Pui tarjosi alun perin 10,000 100,000 bahtin palkkiota, mutta ei saanut liidejä. Kuultuaan tarot-kortinlukijoita, jotka vakuuttivat hänelle, että kissa oli elossa, mutta jonkun muun hoiti, hän nosti palkkion XNUMX XNUMX bahtiin toivoen kissansa paluuta.

Paikalliset uutistoimittajat vierailivat lähistöllä, jossa Nong Mee Meaw viimeksi nähtiin, ja puhuivat paikallisille asukkaille. He vahvistivat isoäiti Puin syvän kiintymyksen kissaa kohtaan ja hänen aidon tarjouksensa huomattavasta palkinnosta.

Jokainen, joka huomaa kadonneen kissan, voi ottaa yhteyttä mummo Puihin kuvassa olevaan puhelinnumeroon.

KUVA: ข่าวภัยด่วนพัทยา
KUVA: ข่าวภัยด่วนพัทยา

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.