Pattaya-hotellin palo sammutettu aikaisin eilen aamulla, yksi huone vaurioitunut, ei loukkaantumisia

Pattaya -

SP Boutique -hotellin vierashuoneessa Pattayalla varhain eilen aamulla syttyi tulipalo, joka aiheutti merkittäviä vahinkoja, mutta onneksi ei henkilövahinkoja.

Noin kello 6 helmikuun 06. päivänä Pattayan kaupungin palokunta sai ilmoituksen tulipalosta hotellissa, joka sijaitsee osoitteessa Soi Sukhumvit 20. Kuusi paloautoa ja pelastushenkilökuntaa lähetettiin nopeasti paikalle.

Paikalle saavuttuaan palomiehet havaitsivat viisikerroksisesta rakennuksesta nousevan savua. Palo syttyi kolmannen kerroksen vierashuoneeseen. Asukkaat evakuoitiin nopeasti, ja palomiehet käyttivät kuutta vesiautoa palon hillitsemiseen ja sammuttamiseen lyhyessä ajassa.

Ennen palokunnan saapumista asukkaat ja hotellin talonmiehet yrittivät sammuttaa palon itse kemiallisilla sammuttimilla. Liekien nopean leviämisen vuoksi he joutuivat kuitenkin evakuoimaan rakennuksesta ja kutsumaan apua.

Tulen syttyneen huoneen vieras herra Panupong Sensakasom kuvaili herääneensä ja huomanneensa välkkyviä valoja huoneessa tullessaan kylpyhuoneeseen. Sitten hän kuuli sähköoikosulkuja muistuttavia ääniä ja haisi palavan, mikä sai hänet ilmoittamaan asiasta hotellin talonmiehelle ja kutsumaan teknikon. Palattuaan huoneeseensa hän huomasi tulen olevan täysin syttynyt. Huolimatta henkilöstön parhaimmista yrityksistä sammuttimien kanssa, he joutuivat soittamaan palokunnan.

Arvioidut tappiot ovat yli 500,000 XNUMX bahtia. Onneksi ei sattunut henkilövahinkoja.

Tapauksen tutkinta on edelleen kesken lehdistön ajan.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.