Chonburi-moottoripyörävarkaus jäänyt kiinni kamerasta

Chonburi -

28-vuotias thaimaalainen Chonburissa vetoaa varastetun moottoripyöränsä palauttamiseen, jonka hän oli ostanut vain kuukausi sitten.

Uhri, herra Anoph Tepran, puhui 18. helmikuuta 2024 paikalliselle medialle varkaasta, joka varasti hänen Honda Wave 125i -moottoripyöränsä rakennuksesta, joka sijaitsee Nakluassa, Banglamungissa, Chonburissa.

CCTV-materiaalin mukaan tapaus sattui helmikuun 17. päivänä. Pitkä henkilö, jolla oli koko kasvot peittävä kypärä, mustat vaatteet ja pitkät housut, lähestyi herra Anophin moottoripyörää, mursi kahvan ja työnsi sen sitten pois. Myöhemmin varas tapasi rikoskumppanin ja pakeni autolla. Koko varkaus kesti alle kaksi minuuttia.

Mr. Anoph ilmaisi levottomuutensa toimittajille ja totesi, että moottoripyörä oli välttämätön hänen vaimonsa päivittäisessä työmatkassa ja oli edelleen lainan maksujen alaisena. Hän oli myös juuri ostanut pyörän kuukausi sitten ja vaihtoi äskettäin kilven punaisesta valkoiseksi.

Mr. Anoph teki poliisiilmoituksen Banglamungin poliisiasemalle, ja viranomaiset tarkistavat CCTV-materiaalia tunnistaakseen ja ottaakseen kiinni epäillyt. Uhri kehotti tekijää palauttamaan moottoripyörän.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.