Satun meripoliisin folioyritys laittomaan kalastukseen: sieppasi 297 kg simpukoita rajavartiolaitoksessa

Satun -

Satun Maritime Enforcement Command Center (MECC) käynnisti 4. helmikuuta 30 kello 17 meritarkastuksen, jossa käytettiin partiopikavenettä Thaimaan ja Malesian rajalla estääkseen laittoman kalastuksen ja salakuljetuksen.

Satun MECC:n mukaan kello 7 tunnistamaton vene havaittiin Koh Kurabilla, pienellä saarella lähellä Thaimaan ja Malesian rajaa, ja kaksi henkilöä Malesian alueelta.

Tämän jälkeen MECC pyysi tunnistamattoman veneen tarkastusta, koska he toimivat epäilyttävästi.

Epäillyt kuitenkin pakenivat ja yrittivät heittää mereen valkoisia säkkejä, joissa oli epäilyttäviä esineitä. Kun he menivät pidemmälle, he saapuivat mutaiselle alueelle. MECC onnistui sieppaamaan tuntemattoman veneen ja takavarikoi 11 valkoista säkkiä, jotka sisälsivät simpukoita, joiden kokonaispaino oli 297 kiloa.

Tämän seurauksena kaksi epäiltyä, joiden nimet ja kansalaisuuden MECC ei julkistanut, saatettiin riidanalaisen omaisuuden mukana Mueang Satunin poliisiasemalle jatkokäsittelyä varten.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.