Thaimaan pikatien viranomainen isännöi Luck Lock Love -kampanjaa Rama 9 Bridgen rinnakkaissillalla

Bangkok -

Thaimaan pikatieviranomainen järjesti "Luck Lock Love" -kampanjan rinnakkaissillalla Rama 9 -sillalle, joka yhdisti pääkaupunkiseudun pikatieltä Route Rama 3 – Dao Khanong – Outer Ring Road Bangkokin länsiosassa, joka oli alle. rakentaminen ennen varsinaista avaamista toukokuussa 2024.

- Luck Lock Love -tapahtuma kutsui kaikki ihmiset ensimmäistä kertaa osaksi Thaimaan historiaa, jolloin yleisö pääsi kävelemään sillalla nauttien ikimuistoisista hetkistä ja Bangkokin kauneudesta sekä päivällä että yöllä Chao Phraya -joen yli, 14. - 18. helmikuuta ja 23. - 25. helmikuuta 2024.

Tapahtuma alkoi 14. helmikuuta, ja 111 paria ilmoittautui avioliittoon ja 360 asteen maisemanäkymä rinnakkaissillalle Rama 9 -sillalle, Thaimaan uudelle maamerkille.

Lisäksi oli muita aktiviteetteja, kuten elävää musiikkia, katuesityksiä ja ruokakojuja.

Rinnakkaissilta Rama 9 -sillalle alkoi alueelta Rama 9 -sillan läheltä Thonburin puolella Rat Buranassa, ylittäen Chao Phraya -joen yhdistääkseen 6-kaistaiseen korotettuun tiehen ja yhtyvän Bang Khlo -liittymään Yan Nawassa. , joka yhdistää suoraan Sirat Expresswayn ja Chalerm Maha Nakhon Expresswayn, joiden pituus on noin 2 kilometriä.
Siihen arvioitiin mahtuvan jopa 150,000 8 ajoneuvoa päivässä ja enintään XNUMX liikennekaistaa.

Rinnakkaissilta Rama 9 -sillalle rakennettiin edistyneellä suunnittelutekniikalla ja rakennusinnovaatioilla, mikä tekee siitä vahvan ja kestää jopa 270 kilometriä tunnissa tuulen, joka vastaa tornadon voimaa.

Rinnakkaissilta Rama 9 -sillalle oli erittäin joustava ja riittävän vahva kestämään maanjäristyksiä tai myrskyjä, mutta säilytti kuitenkin thaimaalaisen identiteettinsä upeasti.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.