Ei naurua: Thaimaan poliisi torjui naurukaasun

Kansallinen-

16. helmikuuta 2024 Thaimaan ihmiskaupan vastainen osasto (ATPD) käynnisti hyökkäyksen Nonthaburin ja Bangkokin rakennuksiin nauravien ilmapallojen tuotanto- ja jakelutukikohtien hävittämiseksi. Tämän seurauksena takavarikoitiin 70,000 2 typpioksiduuliputkea, joiden arvo oli yli XNUMX miljoonaa bahtia.

ATPD:n raporttien mukaan viihdealueiden myyjät käyttivät laittomasti typpioksiduulia tai naurukaasua päihtymys- ja virkistystarkoituksiin. Naurukaasulla on keskushermostoa lamaava vaikutus, mikä hidastaa aivojen ja sydämen toimintaa. Jos typpioksiduulia hengitetään jatkuvasti pitkän aikaa, se voi vaikuttaa aivoihin ja hermostoon aiheuttaen tasapainokyvyttömyyttä, raajojen heikkoutta ja dementiaa.

Helmikuussa 2024 ATPD ryhtyi oikeustoimiin myyjiä vastaan, jotka myivät laittomasti nauravia ilmapalloja Khao San Roadilla, Bangkokissa. Estääkseen naurukaasun tuotannon ja jakelun ATPD seurasi tarkasti typpioksiduuliputkia tai naurukaasua myyviä verkkoalustoja.

Poliisitutkinnan jälkeen 13. helmikuuta poliisit pyysivät etsintälupaa Nonthaburin maakunnan tuomioistuimelta Bang Bua Thongissa, Nonthaburissa sijaitsevassa rakennuksessa, jossa se varastoi ja jakeli typpioksiduuliputkia. Poliisi onnistui jäljittämään toisen sijainnin Suan Luangissa, Bangkokissa, jakelukeskuksena.

Poliisin suorittamissa etsinnöissä kahdessa paikassa takavarikoitiin todisteina yli 70,000 500 väärin merkittyä typpioksiduulivaahtokaasutuotetta ja 2 nauravaa ilmapalloa, joiden arvo on arviolta XNUMX miljoonaa bahtia.

Aluksi poliisi nosti syytteen elintarvikelakiin liittyvistä rikoksista typpioksidin valmistukseen ja jakeluun osallistuneita epäiltyjä vastaan.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.