Anna Rohm nimettiin Renaissance Pattaya Resort & Span uudeksi pääjohtajaksi

Pattaya/Thaimaa, helmikuu 2024:

Renaissance Pattaya Resort & Spalla on ilo ilmoittaa, että Anna Rohm on nimitetty uudeksi toimitusjohtajaksi 12. helmikuuta 2024. Annalla on kokenut kansainvälinen ura hotellihallinnossa Euroopassa, Lähi-idässä ja Aasiassa. Anna tuo mukanaan runsaasti kokemusta. ja johtajuutta uuteen rooliinsa.

Toimitusjohtajana Anna johtaa tiimiä toiminnan erinomaisuuden ja innovatiivisten vieraskokemusten tarjoamisessa huippuluokan 5 tähden paratiisiimme, joka sijaitsee idyllisessä Pattayan matkakohteessa Na Jomtien Beachillä. Hänen tehtäviinsä kuuluu päivittäisen hotellitoiminnan valvonta ja lomakeskuksen yleisen liiketoimintastrategian ohjaaminen, Renaissance-brändin yhdenmukaisuuden varmistaminen ja tavoitteidemme edistymisen ylläpitäminen.

Annan vaikuttava 25 vuoden matka vieraanvaraisuuden johtamisessa sisältää avaintehtäviä luksushotelleissa, kuten Mandarin Orientalissa, JW Marriottissa ja InterContinentalissa. Ennen liittymistään Renaissance Pattaya Resort & Spahan Anna toimi hotellipäällikkönä yhdessä Banyan Tree Hotel Groupin lippulaivahotelleista Thaimaassa, missä hänellä oli keskeinen rooli operatiivisen osaston valvonnassa ja Banyan Tree Bangkokin poikkeuksellisen palvelun edistämisessä.

Ammatillisten saavutustensa lisäksi Anna on intohimoinen kulinaariseen taiteeseen ja valokuvaukseen. Hän arvostaa myös 16-vuotiaan poikansa kanssa vietettyjä hetkiä ja korostaa tasapainoisen ja tyydyttävän elämän tärkeyttä.

Anna Rohm, Renaissance Pattaya Resort & Span uusi pääjohtaja, ilmaisee innostuksensa liittymisestä tiimiin: "Olen innoissani aloittaessani tämän uuden matkan Renaissance Pattaya Resort & Spassa. Olen sitoutunut noudattamaan korkeimpia huippuosaamisen standardeja ja luomaan vieraillemme ikimuistoisia kokemuksia. Yhdessä omistautuneen tiimimme kanssa odotan innolla, että pääsen johtamaan lomakeskusta entistä suurempaan menestykseen." sanoi Anna.

Anna Rohm on innoissaan voidessaan yhdistää Marriott Internationalin ja johtaa tiimiä Renaissance Pattaya Resort & Spassa. Hän inspiroi lomakeskuksen johtoa ja suurlähettiläitä tarjoamaan palveluita ja kokemuksia, jotka ilmaisevat Renaissance-brändin premium-tason ja seikkailunhaluisen hengen.

Lisätietoja saat soittamalla +66 (0)38 259 099 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@renaissancepattaya.com ja vieraile verkkosivuillamme www.renaissancepattaya.com

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/