Transsukupuolisen henkilön väitetään hyökkäävän kahta naista Pattaya Beachillä riitaa ulkomaalaisen miehen kanssa

Pattaya -

Kello 4 36. helmikuuta 17 Sawang Boriboon Dhamma Sathan Rescue Foundation -radiokeskus, Pattaya City, vastaanotti fyysisen pahoinpitelyraportin transsukupuolisesta henkilöstä, joka satutti kahta naista terävällä esineellä osoitteessa Soi 2024, Pattaya Beach, Banglamung, Chonburi. .

Pelastusryhmät ja Pattayan kaupungin poliisit lähetettiin tapahtumapaikalle, ja he löysivät kaksi uhria, Nittaya Chansuayn, 22, joka oli vakavassa tilassa, koska hän sai haavoja useaan kertaan tehdystä viillosta kasvoihinsa, ja Ms Supranee Khamnoi, 24 , jonka vasemmassa korvassa oli leikkaushaava.

Supranee, yksi uhreista, kertoi pelastusryhmille, että epäilty myi hajuvettä Soi 13:ssa, kun taas Nittaya oli matkalla hotelliin ulkomaalaisen poikaystävänsä kanssa. Epäilty yritti kuitenkin vietellä Nittayan poikaystävän viettämään yön epäillyn kanssa. Ulkomaalainen kieltäytyi tarjouksesta ja meni hotelliin, joka oli 100 metrin päässä tapahtumapaikalta, Supraneen mukaan.

Nittaya kuitenkin palasi epäillyn luo ja käytti kiivasta riitaa ennen kuin tilanne kärjistyi ja epäilty käytti taskuveitseä leikkaamaan Nittayaa useita kertoja, ja myös lähellä ollut todistaja Supranee, joka yritti rauhoittaa heitä, loukkaantui.


Pelastusryhmät antoivat ensiapua ja kuljettivat uhrit kiireellisesti läheiseen sairaalaan sairaanhoitoa varten.

Aluksi Pattayan poliisi otti kiinni epäillyn, joka julkisesti tunnistettiin vain herra Jirasakiksi, 32-vuotiaaksi transsukupuoliseksi henkilöksi, joka oli päihtynyt. Lääkärinhoidon jälkeen uhrien oli kuitenkin ilmoitettava poliisille viralliset ilmoitukset ennen kuin oikeustoimia voitiin panna täytäntöön.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.