Thaimaan kuninkaallinen laivasto ottaa käyttöön ilmankäsittelykoneita ilmansaasteiden torjumiseksi Bangkokissa

Bangkok -

16. helmikuuta 2024 merivoimien esikunnan päällikkö amiraali Worawut Pruksarungruang suoritti kenttätarkastuksen ilmansaasteiden ja PM 2.5 -pölyn vähentämiseksi Bangkokin alueella ilmankäsittelykoneiden asentamisesta.

Thaimaan laivasto oli tietoinen PM 2.5 -pölyn vakavista kielteisistä vaikutuksista ja on tehnyt yhteistyötä yksityisen sektorin kanssa asentaakseen 14 ilmankäsittelykonetta eri paikkoihin Bangkokissa, mukaan lukien Phra Nakhonin ja Thonburin alueet, amiraali Worawut sanoi. Lehdistöhetkellä 3 konetta asennettiin Nantha Utthayan Clubiin, Royal Navy Clubiin ja Tha Tien Pieriin.

Amiraali Worawutin mukaan, ilmankäsittelykoneet vähentävät tehokkaasti ilmansaasteita, erityisesti PM 2.5 -pölyä. Amiraali Worawutin mukaan sen tarkoituksena oli puhdistaa ilmansaasteet thaimaalaisille, jotta heillä olisi hyvä ilmanlaatu ja terveellinen elämä.

Tulevaisuudessa suunniteltiin laajentaa ilmankäsittelykoneiden asennusta ilmansaasteiden puhdistamiseksi Bangkokissa ja kaikkien ihmisten terveellisen elämänlaadun parantamiseksi, totesi amiraali Worawut.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.