Pattaya City kunnioittaa kuninkaallista majesteettiaan prinsessa Sirindhornia uskollisuusseremonialla keskellä valtakunnallista kunnianosoitusta

Pattaya -

Kello 4, 00. helmikuuta 16, Mr. Poramese "Beer" Ngampichet, Pattayan kaupungin pormestari, Chonburin viranomaiset ja monet muut ihmiset pukeutuivat violettiin uskollisuussymboliksi kunnioittamaan vanhimpaa prinsessa Sirindhornia Chonburin kaupungintalossa , Mueang, Chonburi.

Pian klo 5 jälkeen Pattaya City julkisen, yksityisen sektorin ja kaikkien ryhmien kansalaisten kanssa liittyi osoittamaan uskollisuuttaan prinsessa Sirindhornille Pattaya Beachillä.

Poramese johti seremonian avajaisia ​​ja tarjosi suotuisia siunauksia prinsessalleen. Sitten joukko ihmisiä lauloi kuninkaallisen hymnin ja huusi "Eläköön hänen prinsessansa" kolme kertaa uskollisuussymbolina Thaimaan kuninkaalliselle.

Ei vain Pattaya Cityssä, vaan tätä toimintaa pidettiin myös valtakunnallisesti vastaavalla tavalla ryhmä opiskelijaaktivisteja, joka äskettäin aiheutti kiistaa estämällä hänen prinsessansa kulkue, huomautti TPN.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.