Sattahip Police Nab suuri huumekauppias "Angie Bird" massiivisessa huumerintakuvassa

Sattahip -

Sattahipin poliisi pidätti suuren huumekauppiaan nimeltä "Angie Bird" torstaina, helmikuun 15. päivänä, sekä suuren kätkön huumeita ja ampuma-aseita.

Operaatio käynnistettiin salaagenttien saaman vihjeen seurauksena laittomien huumeiden myynnistä Sattahipin alueella. Tanusak Huangthung, 36, Sukhothain asukas, väitti, että Sattahipin poliisin mukaan tarjosi metamfetamiinipillereitä 4,000 200 bahtia per pakkaus (17,075 pilleriä). Lisätutkimukset johtivat hänen asunnostaan ​​suuremman kätkön löytymiseen, mukaan lukien 77.79 XNUMX metamfetamiinipilleriä, XNUMX grammaa kristallimetamfetamiinia ja yksi kotitekoinen ampuma-ase, jossa oli ammuksia.

Tanusak myönsi omistaneensa takavarikoidut huumeet ja väitti ostaneensa ne toiselta henkilöltä halvemmalla. Hänen väitetään levittäneen huumeita Rayongin maakunnassa huomattavalla voitolla pilleriä kohden.

Epäilty väitti myös, että ampuma-ase oli tarkoitettu itsepuolustukseen ja että hän oli juuri vapautettu vankilasta alle vuosi ennen pidätystä. Tanusak on edelleen poliisin pidätettynä ja odottaa oikeustoimia.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.