Tunnettu thaimaalainen taiteilija Chalermchai Kositpipat jää virallisesti eläkkeelle 69-vuotissyntymäpäivänään, vaatii yksityisyyttä eläkeikään

Kansallinen-

15. helmikuuta 2024 mestari Chalermchai Kositpipat, thaimaalainen kuvataiteilija, joka suunnitteli ja rakensi Valkoisen temppelin, ilmoitti julkisesti jäävänsä eläkkeelle ammattitaiteilijana 69. syntymäpäivänään sosiaalisessa mediassa.

Mestari Chalermchai ilmoitti julkisesti, että tämä oli virallinen ilmoitus hänen 69-vuotissyntymäpäiväänsä, ja pyysi, ettei kukaan saisi keskeyttää hänen eläkeikää. Hän on tästä lähtien lopettanut taiteilijoiden tekemisen joko taidekriitikkona tai minkä tahansa organisaation edustajana.

Lisäksi mestari Chalermchai korosti, että hän halusi eläkkeellä ollessaan matkustaa moottoripyörällään ja elää rauhassa omassa maailmassaan keskeytyksettä.

”Halusin tehdä mitä halusin ennen kuin en enää voinut. Tämä on mitä haluan. Älä kutsu minua mihinkään tapahtumaan, jos rakastat minua, jätä minut rauhaan”, sanoi mestari Chalermchai.

Sen jälkeen kun video oli julkaistu sosiaalisessa mediassa, monet thaimaalaiset nettimiehet kommentoivat hänen eläkkeelle jäämistään valitettavasti, mutta toivottivat hänelle hyvää syntymäpäivää ja hyvää eläkeikää yksityisyydessä, Thaimaan kansallisen median mukaan.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.