Tulivahinkojen tietoliikennekaapelit Sri Rachan sairaalan lähellä

Sriracha -

Tulipalo syttyi sähköpylväässä lähellä Somdet Borommaratchadewi Sri Racha -sairaalaa 14. helmikuuta, mikä aiheutti vaurioita tietoliikennekaapeleissa ja häiritsi palveluita alueella.

Eilen noin kello 2 Sri Rachan kunnan palokunta sai ilmoituksen sairaalan edessä sijaitsevassa sähköpylväässä syttyneestä tietoliikennelinjojen tulipalosta. Paikalle saapuessaan palomiehet kohtasivat voimakkaita liekkejä, jotka peittivät tietoliikennekaapeleita.

Palokunta otti viipymättä yhteyttä paikalliseen sähköviranomaiseen katkaistakseen sähkön tuhoalueelta. Sitten he alkoivat sammuttaa paloa, mikä kesti vain noin viisi minuuttia. Vahinko oli kuitenkin merkittävä. Voimakas kuumuus oli sulattanut sähkö- ja tietoliikennekaapelit tehden niistä käyttökelvottomia. Tämä johti viestintäjärjestelmien häiriintymiseen ja sähkökatkoihin sairaalan läheisyydessä.

Sairaalassa päivystävä 37-vuotias Soranarin Phanatee kertoi kuulleensa räjähdyksiä muistuttavia ääniä, ennen kuin hän huomasi tulipalon viestintälinjoissa ulkona. Tämän jälkeen hän ilmoitti nopeasti viranomaisille.

Palon syttymissyy ei ole toistaiseksi tiedossa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.