Kuninkaallisen moottorikadun turvallisuutta koskeva kiireellinen esitys tarkistettu

LEHDISTÖTIEDOTE:

Edustajainhuone on tehnyt kiireellisen esityksen toimenpiteiden tarkistamisesta, joilla varmistetaan Thaimaan kuninkaallisen kotitalouden jäsenten autokatujen turvallisuus.

Muutto tapahtui helmikuun 4. päivänä tapahtuneen tapauksen jälkeen, joka aiheutti häiriötä kuninkaallisessa autokadussa ja aiheutti ahdistusta thaimaalaisten keskuudessa.

Akanat Promphan, Yhdistyneiden Kansakuntien puolueen listan kansanedustaja, joka esitti esityksen, huomautti, että autokoluu ei sinä päivänä häirinnyt tieliikennettä. Näytti kuitenkin siltä, ​​että ajoneuvo yritti jahdata moottoriajoneuvoa suurella nopeudella, mikä paljasti tekijän epäystävälliset aikomukset. Näin ollen hän ehdotti erilaisten määräysten ja suunnitelmien tarkistamista autokadun turvallisuuden varmistamiseksi.

Demokraattipuolueen puoluelistalla oleva kansanedustaja Jurin Laksanawisit, joka esitti esityksen, kehotti hallitusta olemaan tietoinen velvollisuudestaan ​​varmistaa kuninkaallisen perheen jäsenten turvallisuus lain mukaisesti.

Jurin ehdotti voimakkaasti, että hallinto ei saa tukea armahdusta rikosten pykälän 112 nojalla, joka tunnetaan paremmin nimellä lesé majesté -laki. Hän katsoi, että lain tarkistaminen ei ainoastaan ​​laukaisi uusia konflikteja tulevaisuudessa, vaan myös edistäisi tämän pykälän rikkomista.

Jurin neuvoi myös hallitusta harkitsemaan, onko asianmukaista muuttaa vuoden 2017 kuninkaallista turvalakia, mukaan lukien rangaistusten määrittäminen erityisesti niitä kohtaan, jotka rikkovat tätä lakia.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.