Thaimaan pääministeri ilmoitti Push for Marriage Equality Actin kansainvälisessä seminaarissa, jota johtaa BJC Big C Group

Kansallinen-

14. helmikuuta 2024 Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin esitti näkemyksen Thaimaan hallituksen politiikasta, joka edistää avioliittolakia, BJC Big C:n kansainvälisessä seminaarissa "Business, Gender Diversity and the Way of the Future". Ryhmä.

Seminaarin tavoitteena oli lisätä tietoisuutta ja pyrkiä luomaan lakeja, määräyksiä ja politiikkoja sukupuolten monimuotoisuudesta kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.

Tasa-arvoinen avioliittolaki sallisi samaa sukupuolta olevien ihmisten olla kihloissa, naimisissa ja heillä on samat oikeudet, velvollisuudet ja perheasema kuin tavallisilla pareilla, Srettha sanoi.

Sillä välin Aswin Techajareonvikul, BJC Big C Groupin toimitusjohtaja, paljasti julkisesti, että LGBT+-ihmiset eivät saaneet niin paljon ansaittuja mahdollisuuksia tärkeissä tehtävissä. He eivät voineet ilmaista itseään vapaasti ilman, että yhteiskunnan vaikutus ja ajatukset sitoivat heitä, Aswin totesi.

Siksi BJC Big C Group halusi olla mukana edistämässä ja tukemassa yhteiskunnan erilaisuuden arvoa. Aswin toivoi, että sukupuolten välinen eriarvoisuus ei enää olisi ongelma, joka luo tasapainoa ja mahdollisuuksia organisaatioissa ja yhteiskunnassa.

Samaan aikaan, Thaimaa siirtyy edelleen lähemmäksi avioliiton tasa-arvolain viimeistelyä, kuten täällä raportoimme.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.