Pattaya suunnittelee suurta muutosta Jomtien Beachille

Pattaya -

Pattaya City on tehnyt kumppanuuden Dynamic Group Productsin kanssa johtaakseen kattavaa parannusprojektia, jonka tavoitteena on käsitellä tulvia, huoltoongelmia ja elvyttää Jomtien Beachin ranta-aluetta.

Kunnianhimoinen aloite, joka on jaettu neljään vaiheeseen, sisältää HDPE-putkien asentamisen tienpinnan alle ja olemassa olevien rakenteiden siirtämistä toiminnallisuuden ja estetiikan parantamiseksi.

Vaihe 1 käynnistää hankkeen asentamalla 1,725 14 metriä HDPE-putkia Tops Daily -lähimyymälästä Jomtienin poliisiaseman haarakonttoriin Dong Tan Curvessa. Tämän vaiheen valmistumisaika on XNUMX kuukautta.

Vaihe 2 keskittyy lyhyempään 555 metrin osaan, jossa HDPE-putket lasketaan D Varee -hotellista Tops Daily -myymälään 5 kuukauden sisällä. Vaihe 3 laajenee edelleen, kattaa 1,990 19 metriä ja saavuttaa Soi Na Jomtien 17:n 4 kuukauden aikana. Lopuksi vaihe 24 rakentaa viemärijärjestelmän lähellä D Varee -hotellia, mikä vaatii XNUMX kuukauden rakennusaikataulun.

Sujuvan edistymisen varmistamiseksi ja häiriöiden minimoimiseksi Pattayan kaupungin viranomaiset pitivät julkisen kokouksen helmikuun 14. päivänä. Yksi keskeisistä keskusteluista oli yksisuuntaisen liikennejärjestelmän toteuttaminen Jomtien 1 -tiellä rakentamisen helpottamiseksi ja rannan yleisen saavutettavuuden säilyttämiseksi.

Tämä liikenteenhallintasuunnitelma otetaan käyttöön 1 alkaen Jomtienin poliisiaseman toimipisteestä Chaiyapruekin palvelukeskukseen Jomtien Beachin risteyksessä.

Viemäröinnin parantamisen lisäksi kaupungin viranomaiset sanoivat, että projekti sisältää myös maisemasäätöjä, päivitettyjä sähköjärjestelmiä ja valaistuksen parannuksia. Lisäksi Jomtien Beachin jalankulkuteitä parannetaan, puita istutetaan ja uusia viemäripisteitä rakennetaan lähelle veneluiska-aluetta.

Myös pysäköintikapasiteetti kasvaa merkittävästi 629 paikasta 1,161 4 paikkaan. Turvallisuuden ja jatkuvan valaistuksen takaamiseksi XNUMX kilometrin pituiselle rantaosuudelle asennetaan korkeita mastollisia valaistuspylväitä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.