MasangSoft ilmoittaa MICROVOLTS: Rechargedin päivityksistä ja Epic Storen julkaisusta

'MICROVOLTS: Recharged' (MVR) on ilmainen PC-verkkoammuntapeli, joka on saatavilla Steamissa, ja jossa pelaajat osallistuvat jännittäviin ja intensiivisiin taisteluihin viehättävässä Micro Worldissa. Peli tarjoaa erilaisia ​​teemakarttoja ja -tiloja, jotka tarjoavat mukaansatempaavia taistelukokemuksia. Kolmannen persoonan näkökulman ansiosta pelaajat voivat helposti tarttua taistelukentän tilanteeseen reaaliajassa ja suunnitella omia voittostrategioitaan käyttämällä seitsemää ainutlaatuista asetyyppiä. Lisäksi pelaajat voivat valita oman avatarinsa yhdeksästä erottuvasta toimintahahmosta ja muokata ulkonäköään erilaisilla asuilla. Helpot ohjaimet ja pelin luonnostaan ​​rento luonne auttavat pelaajia lievittämään jokapäiväistä stressiä. Aloittaessaan jännittävän seikkailun MVR:n kanssa pelaajat voivat löytää sellaisen todellisen nautinnon, jota ei tavallisesti löydy hardcore-peleistä.

 

Starter Pack DLC -julkaisu:

30. tammikuuta julkaistiin DLC-aloituspaketti uusille pelaajille. Se on saatavilla alennettuun hintaan Steam Spring Festivalin aikana. Aloituspaketti sisältää jäsenyyden, RT:n ja pukutuotteita.

 

Maid-kauden puvut:

Helmikuun 27. päivänä Maid Season -asut paljastetaan, ja pelaajat voivat hankkia Maid Season Diorama Standin läsnäolotarkistuksen kautta.

 

Liigan ottelut:

Liigajärjestelmä, joka mahdollistaa kilpailun sekä yksin (1v1) että joukkue (4v4) muodossa, on valmisteilla, ja esikausi ajoitetaan liigan päivityksen yhteydessä.

Eeppisten pelien kauppa:

Maaliskuussa 'MICROVOLTS: Recharged' tulee saataville myös Epic Games Storesta.

MasangSoftin edustaja totesi: "Microvoltsin lanseerauksesta 9. syyskuuta viime vuonna lähtien olemme tehneet lujasti töitä täyttääksemme monien odotukset, ja pyydämme jatkuvaa kiinnostustanne ja osallistumistanne."

-=-=-==-=-=—=-=-

Lisätietoja löytyy alla olevilta virallisilla sivustoilla.

Verkkosivu: https://mv.masanggames.com/ 

Foorumi: https://mv-forum.masanggames.com/ 

Steam: https://store.steampowered.com/app/1426440/MICROVOLTS_Recharged/ 

 

Epic Store: MICROVOLTS: Recharged Coming Soon – Epic Games Store   

Facebook: https://www.facebook.com/MicrovoltsRecharged/ 

Discord: https://discord.gg/tKdzjmUYfj 

YouTube: https://www.youtube.com/@masangsoft.official

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/