Chonburin koulupakettiauton onnettomuus loukkasi kuljettajaa ja matkustajia

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Chonburi -

Kouluauto törmäsi kylttiin Sukprayoon Roadilla Chonburissa keskiviikkona 14. helmikuuta ja loukkaantui vakavasti kuljettajaa. Onneksi kolme opiskelijaa kyytiin vain sai lieviä vammoja.

Don Hua Lon poliisiaseman poliisit ja pelastushenkilöstö kiiruhtivat paikalle, ja saapuessaan he löysivät pahoin vaurioituneen pronssisen kouluauton, jonka etuosa oli rikki. Tuntematon kuljettaja loukkaantui vakavasti ja oli tajuton. Hän sai välitöntä ensiapua ennen kuin hänet kuljetettiin paikalliseen sairaalaan.

Viranomaiset löysivät pakettiauton sisältä kolme punaista univormua pukeutunutta lukiolaista. Onneksi heidän vammansa rajoittuivat iskuihin ja pieniin hankauksiin. Tytäränsä pakettiautosta hakevan vanhemman herra Ekin mukaan ajoneuvossa kuljetetaan tyypillisesti 10 oppilasta. Onneksi koneessa oli onnettomuushetkellä vain kolme.

Onnettomuuden syytä tutkitaan edelleen. Poliisi odottaa kuljettajan toipumista suorittaakseen kuulustelut osana oikeusprosessia.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya
KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya
Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.