Nong Khain viranomaiset takavarikoivat 20 heroiinipatukkaa, joiden arvo on 20 miljoonaa bahtia, piilotettuina kiinalaisten patsaiden sisään Thai-Laon ystävyyssillalla

Nong Khai -

Kello 1, 20. helmikuuta 12, Mueang Nong Khain poliisi ja asiaankuuluvat virastot pitivät lehdistötilaisuuden kolmen kiinalaisen keraamisen, yli 2024 miljoonan bahtin arvoisen nukkepatsaan sisällä olevan valtavan 20 heroiinipatterin pidätyksestä. Thai-Lao-ystävyyssilta, Nong Khai.

Poliisin raportin mukaan samana päivänä kello 10 kaksi Laosin kansallisuutta ajoi kuusipyöräisellä kuorma-autolla ensimmäisen Thai-Lao Friendship Bridge -tarkastuspisteeseen. Thaimaan tulliviranomaiset tutkivat kuorma-auton ja löysivät epäilyttäviä laatikoita. Laatioiden sisällä oleva sisältö vaikutti aluksi kiinalaisilta keraamisilta nukkepatsailta, jonka jälkeen thaimaalaiset tulliviranomaiset tutkivat nukkepatsaita röntgenlaitteen avulla.

Thaimaan tullivirkailijoiden mukaan nukkepatsaiden sisälle oli kätketty tunnistamattomia esineitä. Tuloksena löydettiin yli 20 heroiinipatukkaa, joiden kokonaispaino oli 7.6 kiloa ja joiden arvo on yli 20 miljoonaa bahtia.

Laosista epäillyt, joilla oli hallussaan laittomia aineita, saatettiin Mueang Nong Khain tutkintapoliisille jatkokäsittelyä varten.

Laosin epäillyt kertoivat poliisille, että he saivat paketit toimitettavaksi yksityiselle kuljetusyritykselle Nong Khaissa ja saivat vain 500 bahtia toimituspalvelusta. Poliisin mukaan he kielsivät osallisuutensa piilotettuihin heroiinibaareihin, ja väittivät, että he eivät tienneet, että baarit olivat siellä.

Poliisin mukaan toimituksen lopullinen kohde oli kuitenkin yritys Bangnassa, Bangkokissa.

Poliisi jatkoi tapauksen tutkintaa tiedotushetkellä.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.