Matkailun nousu: Koh Samui näkee vierailijoiden määrän lisääntyvän viisumivapauden ja suorien lentojen jälkeen

Surat Thani-

10. helmikuuta 2024 Wiwat Chuenban, Surat Thanin maakunnan matkailualan neuvoston puheenjohtaja, paljasti julkisesti kasvavan määrän ulkomaisia ​​ja thaimaalaisia ​​turisteja, jotka vierailevat Koh Samuilla tammi- ja helmikuussa 2024.

Kiinalaisten turistien viisumivapauden jälkeen Kiinan Chengdusta Surat Thaniin lensi neljä suoraa lentoa viikossa. Taiwanista oli myös suora lentoreitti Surat Thaniin, mikä johti Wiwatin mukaan yli 672 hotellin varausten määrän kasvuun ja 25,000 XNUMX huonetta varattiin.

Taiwanista suoralla lennolla, kolmannella turistien tilauslennolla, 188 turistia vieraili suosituissa nähtävyyksissä, kuten Koh Samuissa, Koh Phanganissa ja Koh Taossa kiinalaisen uudenvuoden juhlan aikana. Se stimuloi suuresti Surat Thanin matkailutaloutta, Wiwat sanoi.

Wiwat huomautti, että vuoden 2024 alussa 47 kansainvälistä risteilyalusta varasi kiertueohjelmansa Koh Samuille. Helmikuussa oli 10 kansainvälistä risteilyalusta, joiden arvioitu määrä turisteja oli 18,486 45, mikä tuotti yli XNUMX miljoonaa bahtia.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.