Ihmisten aiheuttamat tulipalot tuhoavat Thaimaan ja Kambodzan rajaa: Tratin viranomaiset ryhtyvät toimiin

Trat-

Kello 11 30. helmikuuta 11 Tratin paikallinen media raportoi laittomasta ihmisen aiheuttamasta tulipalosta Banthat-vuoristossa, Thaimaan ja Kambodžan rajalla, Chum Rakin alueella Mueangissa Tratissa.

Kerrottiin, että Banthat-vuorijonon varrella oli kolmesta neljään palosavupistettä. Tratin paikallisen median mukaan palosavu peitti näkyvästi Chum Rakin alueen.

Tulipalot nielaisivat yli 2 kilometriä pitkin vuoristoa, ja palolähteinä olivat kuivat ruohot ja puut. Ihmisten aiheuttamat tulipalot levisivät myös Thaimaan rajalle kilometrin matkan.

Räjähdykset ja tulipalojen palavat äänet kuuluivat kaukaa, sillä metsän läheisyyteen oli sijoitettu myös maamiinoja alueellisten puolustustoimenpiteiden vuoksi, Tratin paikallisen median mukaan.

Tratin merenvartijat paljastivat julkisesti, että ihmisen aiheuttamat tulipalot olivat palaneet vuorijonolla yli kaksi päivää. Palojen kerrotaan tapahtuneen Thaimaan ja Kambodžan rajalla vuosittain kuivana aikana, kun kambodžalaiset maanviljelijät polttivat metsää valmistautuessaan kasvattamaan uusia satoja Tratin merenvartijoiden mukaan.

Tuloksena palosavu ja tuhka ajautuivat Thaimaahan aiheuttaen väistämättömiä tulipaloja Thaimaan alueella. Tratin merivartijat pyysivät viipymättä asianomaisia ​​virastoja tekemään yhteistyötä palolinjojen estämiseksi palon leviämisen estämiseksi Laem Klatin osa-alueella Tratissa.

Lisäksi Tratin kuvernööri koordinoi yhteistyötä Kambodžan hallituksen ja Thaimaan paikallisten kanssa ja vaati laittoman polttotoiminnan keskeyttämistä. Lisäksi määräyksiä rikkoneita vastaan ​​pannaan täytäntöön tiukat oikeustoimet, varoitti Tratin kuvernööri.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.