Soho Town Pattaya viettää 12-vuotispäivää kiinalaisen uudenvuoden juhlien aikana

Pattaya -

10. helmikuuta 2024 Soho Town, Pattayan suosittu matkailukohde, merkitsi merkittävää virstanpylvästä – 12-vuotisjuhlaansa – suurenmoisella juhlalla, joka osui samaan aikaan kiinalaisen uudenvuoden juhlien kanssa.

Mr. Pheerapong Hanyaraphiphongin perustama Soho Town perustettiin Chinatownin maamerkiksi, jonka tavoitteena on vahvistaa Pattayan matkailua. Pheerapong totesi lehdistölle, että tapahtumapaikka on onnistunut houkuttelemaan ulkomaisia ​​turisteja erityisesti Kiinasta huolimatta sen alhaisemmasta profiilista thaimaalaisten keskuudessa.

Covid-19:n aikana, kuten suurin osa Pattayasta, alue kamppaili ja hiljeni turistien puutteen vuoksi, mutta onnistui selviytymään Covid-rajoitusten ja -sääntöjen tuhosta yli kahden vuoden ajan ja on nyt kiireinen joka ilta ja on täysin toipunut.

Kaksinkertaisen tapahtuman muistoksi Soho Townin vuosijuhla alkoi vaikuttavalla näytöksellä – Pattayan pisimmällä lohikäärmetanssilla, joka ulottuu vaikuttavat 52 metriä. Juhlat jatkuivat kiehtovilla leijonatanssiesityksillä, jotka esittelivät neljää eri tyyliä ja lumoavaa ihmisen kasvoja muuttavaa showta.

Strategisesti Pattaya Second Roadin varrella sijaitseva Soho Town käsittää yli 6 rantakorkeutta ja on jaettu neljään erilliseen vyöhykkeeseen. Zone 1, Chinatown, tarjoaa herkullisen valikoiman kiinalaisia ​​ravintoloita keskeisenä nähtävyysnä.

A-vyöhyke, Street Food, joka sijaitsee lähellä Soi 1:tä, tarjoaa jalankulkijoille sopivan kadun, joka on täynnä kulinaarisia herkkuja.

Zone 2, Side Lane, joka sijaitsee Guan Im Pang Pan Muen ja Dragon Lord Squaren alueella, korostaa eloisaa kävelykatukokemusta.

Tällä hetkellä kehitteillä oleva vyöhyke 3 on määrätty väliaikaiseksi pysäköintipaikaksi.

Sydäntä lämmittävänä eleenä herra Pheerapong laajensi erikoistarjouksen thaimaalaisille myyjille ja paikallisille asukkaille. Zone 2:n Side Lane -vyöhyke on avoinna heille, jotta he voivat pystyttää ruoka- ja kauppatavarakojuja maksutta huhtikuun loppuun asti. Kiinnostuneet voivat vierailla Soho Townin toimistolla, joka sijaitsee Pattaya Second Roadilla (Soi 1) klo 2-00 tai soittaa numeroon 10 00 063.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.