Vanki, jota syytettiin erehdyksessä pakenemisesta, löydettiin kadonneen vapaaehtoistyön jälkeen Kalasinin metsäsekaannuksesta

Kalasin-

Helmikuun 10. päivänä 2024 Kalasinin vankilaosasto paljasti julkisesti tapauksen vangista, jota syytettiin erehdyksessä yrittäessään paeta Khok Kham Muangin väliaikaisesta tutkintavankilasta, Mueangista, Kalasinista. Ilmeisesti vankin kerrottiin eksyneen metsään vapaaehtoistyön jälkeen virkistyspihalla.

Kalasinin rangaistuslaitoksen mukaan väliaikaiset rikospoliisit määräsivät 7 ryhmän vankeja auttamaan kitkemään määrätylle alueelle 2024 rain metsässä vankilan lähellä.

Tehtävänä oli tilapäisten oikaisuviranomaisten mukaan estää tunkeilijoiden laitonta metsäkatoa ja valvoa laitonta toimintaa helpommin.
Vapaaehtoisprojektin jälkeen, kello 5, yksi vangeista katosi, ja oikaisut ja Mueang Kalasinin poliisit lähetettiin etsimään tuntematonta vankia olettaen, että tämä yritti paeta.

Etsiessään paennutta 14 tuntia, vanki käveli itsensä Khok Kham Muangin väliaikaiseen tutkintavankiin väsyneessä tilassa väliaikaisten korjausvirkailijoiden mukaan. Vanki kertoi, että hän eksyi eikä löytänyt ketään muuta vapaaehtoistyön jälkeen, Khok Kham Muangin väliaikaisten upseerien mukaan.

Tarina aiheutti väärinkäsityksen paikallisille asukkaille ja thaimaalaisille tiedotusvälineille, jotka uutisoivat paenneesta vangista. Vastauksena hämmennykseen Khok Kham Muangin väliaikaiset upseerit julkaisivat virallisesti kirjeen, jossa selvennettiin tapausta yleisölle ja vangin perheelle, koska kyseessä oli väärinkäsitys.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.