Pakettiauton onnettomuus Pain lähellä: 13 tanskalaista turistia loukkaantui, thaimaalainen kuljettaja kuoli, ollessaan menossa täysikuun juhliin

Mae Hong Son –

Klo 8 40. helmikuuta 8 Thaimaan paikalliset tiedotusvälineet raportoivat onnettomuudesta, jossa Chiang Mai-Pai pakettiauto syöksyi rinteeseen matkalla Paihin Mae Hong Sonissa. Tämän seurauksena 2024 tanskalaista turistia loukkaantui ja thaimaalainen kuljettaja kuoli.

Onnettomuuspaikalla Thaimaan rajavartiolaitoksen poliisit auttoivat liikennettä ja pelastivat uhrit onnettomuudesta. Thaimaan paikallisten tiedotusvälineiden mukaan pakettiauto syöksyi mäkeen törmättyään vakavasti tienkaiteeseen.

Pain pelastusryhmät antoivat haavoittuneille ensiapua ennen kuin heidät siirrettiin kiireellisesti Pain sairaalaan. Kaikki 13 matkustajaa olivat Tanskan kansalaisia, iältään 19–28-vuotiaita, ja he kärsivät lievistä tai vakavista vammoista onnettomuuden jälkeen. Kuitenkin thaimaalainen kuljettaja, 50, julkisesti tunnistettu vain Mr. Barameeksi, julisti myöhemmin lääkintähenkilöstön kuolleeksi Thaimaan paikallisten tiedotusvälineiden mukaan.

Pain poliisit turvasivat alueen ja koordinoivat viranomaisten kanssa pakettiauton hylkyä.

Thaimaan paikallisen median mukaan säännöllinen viimeinen Chiang Mai-Pai pakettiauto-aikataulu oli klo 4, koska se voisi mahdollisesti aiheuttaa onnettomuuksia yöllä ajamisesta ja väsymyksestä. 00 tanskalaista turistia kuljettaneen pakettiauton kuljettajan kerrottiin kuitenkin toimineen säännöllisen aikataulun mukaisesti, sillä Paissa sijaitsevassa ravintolassa oli täysikuujuhlat, joita pidettiin joka päivä.

Aluksi Pain poliisi keräsi todisteita onnettomuuspaikalta selvittääkseen onnettomuuden tarkan syyn.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.