Pattaya Beach Umbrella -operaattori pidätettiin väitetystä lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Pattaya -

45-vuotias aurinkovarjoja ja -tuoleja vuokraava palveluntarjoaja pidätettiin 8. helmikuuta 2024 Pattayassa väitettyjen lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Pattayan poliisi otti epäillyn, joka tunnettiin vain hänen lempinimestään Mr. Tum, pidätettynä Pattayan provinssin tuomioistuimen antaman määräyksen perusteella. Mr. Tum pidätettiin sen jälkeen, kun häntä syytettiin 7-vuotiaan thai-saksalaisen tytön seksuaalisesta hyväksikäytöstä taloyhtiössä, joka sijaitsee osoitteessa Soi Thepprasit 17, Jomtien.

Raporttien mukaan Mr. Tum asuu Surinin maakunnassa Thaimaan koillisosassa. Hän työskentelee aurinkovarjo- ja tuolivuokraajana Jomtien Beachillä.

Tum väitti kuulustelunsa aikana, ettei hän kiusannut uhria vaan antoi vain puhelimensa uhrille leikkiä varten. Tämä oli kuitenkin ristiriidassa uhrin ja todistajien lausunnon kanssa, joka johti hänen pidätykseen.

Syyttömyydestä huolimatta epäilty ilmoitti haluavansa pyytää anteeksi uhrilta ja tämän vanhemmilta.

Asia etenee edelleen oikeuskäsittelyssä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.