Pattaya International Beach Football 2024 alkaa perjantaina 16. helmikuuta

Yksi Pattayan jännittävimmistä vuosittaisista urheilutapahtumista alkaa ensi viikonloppuna Jomtien Beachillä!

'Pattaya International Beach Football Cup 2024' avajaiset pidetään perjantaina 16. helmikuuta 2024.

Kaikki joukkueen pelaajat ja joukkueenjohtajat ovat valmiina rantajalkapallostadionilla Jomtien Beach Roadilla Night Marketia vastapäätä klo 16.00 ja tuovat mukanaan joukkuepelaajaluettelon, jossa on pelipaidan numeroita vastaavat numerot ja nimet.

Avajaistilaisuus alkaa tasan klo 16.30 ja on kaikille avoin, mutta silloin kaikkien joukkueiden ja pelaajien on oltava rivissä. Pattayan kaupungintalo antaa jokaiselle joukkueelle oman maansa lipun. Ennen otteluita soitetaan joukkueiden kansallislauluja (Pattayan kaupungintalo on jo äänittänyt nämä kansallislaulut ja valmiina turnaukseen).

Luettelo joukkueista ja ensimmäisistä otteluista on alla, TPN-media toimittaa lisää otteluaikatauluja turnauksen lähestyessä myöhemmin tällä viikolla. Kaikki ottelut ovat yleisölle ilmaisia, joten muista tulla kannustamaan suosikkimaatasi!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/