Thaimaan pääministeri isännöi Kambodžan pääministeriä ensimmäiselle viralliselle vierailulle Thaimaahan ja allekirjoittaa kahdenväliset yhteistyösopimukset

Kansallinen-

10. helmikuuta 10 klo 7 Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin toivotti Kambodžan pääministerin kenraali Hun Manetin ja hänen vaimonsa tervetulleeksi heidän ensimmäiselle viralliselle vierailulleen Thaimaahan.

Thaimaan pääministeri ja Kambodžan pääministeri kokoontuisivat täysikokoiseen kokoukseen ja yhdessä todistaisivat viiden Thaimaan ja Kambodžan välisen kahdenvälisen yhteistyösopimuksen allekirjoittamisen, mukaan lukien:

  1. Yhteisymmärryspöytäkirja yhteistyöstä katastrofiriskin vähentämiseksi ja hätäaputoimiksi Thaimaan ja Kambodzan välillä.
  2. Opetus-, tiede-, tutkimus- ja innovaatioministeriön akateemisesta, tieteellisestä ja teknologisesta yhteistyöstä Thaimaan ja Kambodžan välinen yhteisymmärryspöytäkirja.
  3. Thaimaan tulliosaston ja Kambodžan yleisen tulli- ja valmisteveroministeriön välinen yhteisymmärryspöytäkirja rajat ylittävän kaupan helpottamisesta.
  4. Thaimaan Export-Import Bankin ja Kambodžan kauppakamarin välinen yhteisymmärryspöytäkirja Thaimaan ja Kambodžan välisen kaupan ja investointien edistämiseksi.
  5. Thaimaan kauppakamarin ja Kambodžan kauppakamarin välinen yhteisymmärryspöytäkirja.

Tämä Thaimaan-vierailu oli Kambodžan pääministerin ensimmäinen virallinen vierailu, joka tarjosi Thaimaan kansallisten tiedotusvälineiden mukaan tilaisuuden laajentaa yhteistyötä erilaisilla näkymin Thaimaan ja Kambodžan molemminpuoliseksi hyödyksi..

Se johtaisi erityisesti rajaseututalouden kehitykseen, kaupan ja investointien lisäämiseen, liikenneyhteyksien edistämiseen ja maiden välisen matkailun edistämiseen sekä ihmisten välisten suhteiden vahvistamiseen Thaimaan kansallisten tiedotusvälineiden mukaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, YouTube, Pinterest, Fläppitaulu, Langattai Tumblr

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.