Pattaya City isännöi viidennen Muay Thain maailmanmestaruuden maaliskuussa

Pattaya -

Pattaya City, yhteistyössä Thai Boxing Associationin ja Traditional Thai Boxing Associationin kanssa, ilmoittaa ylpeänä tulevasta viidennestä Muay Thain maailmanmestaruudesta.

Tämä arvokas tapahtuma, joka järjestetään 11.–15. maaliskuuta 2024 Jomtien Beachillä, lupaa esitellä perinteisen thai-nyrkkeilyn parhaat puolet ja samalla mainostaa Pattayaa urheilukaupunkina ja urheilumatkailukohteena.

Tapahtuman tiedotus tehtiin Pattayan pormestarin Poramase Ngampichesin johtamassa kokouksessa 7. helmikuuta 2024. Mestaruuskilpailut pidetään Jomtien Beachillä D Varee -hotellia vastapäätä ja alkaa päivittäin klo 5 ja sisäänpääsy on ilmainen. kaikille.

Tiukan kilpailun lisäksi tapahtuman kohokohta on perinteinen thai-nyrkkeilymestarin kunnioitusseremonia 14. maaliskuuta. Tämä ainutlaatuinen näyttely tarjoaa osallistujille ja katsojille mahdollisuuden uppoutua Muay Thain taiteelliseen ja kulttuuriseen merkitykseen.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.