Päivitys: Thaimaan maatalousministeriön äskettäisessä tulipalossa ei epäillä rikosta

Bangkok -

Maa- ja osuuskuntaministerin tiedottaja Ayarin Panrit antoi 5 lausunnon maatalousministeriön rakennuksessa 2024. puhjenneesta tulipalosta.

Lue aiemmin uusin artikkelimme maatalousministeriön talossa syttyneestä tulipalosta.

Maatalous- ja osuuskuntaministeri kapteeni Thamanat Prompow ja apulaismaatalous- ja osuuskuntaministeri Chaiya Phromma tarkastivat rakennuksen saatuaan poliisin oikeuslääketieteen luvan kerätä asiakirjoja ja tutkia vaurioita.

Poliisin oikeuslääketieteellisen tutkimuksen perusteella palon lähteen oletettiin saaneen alkunsa keittiöhuoneesta, koska siellä oli paljon sähkölaitteita ja syttyviä materiaaleja, kuten verhoja ja tapetteja. Mitään rikosta ei epäilty.

Kapteeni Thamanat määräsi asiaankuuluvat virastot tarkastamaan rakennuksen vaurioiden kartoittamiseksi ja rakennuksen rakenteen peruskorjauksen suunnittelemiseksi. Tällä hetkellä kasteluosasto on apulaismaatalous- ja osuuskuntaministerin väliaikaisena toimistona.

Chaiya ilmoitti julkisesti, että työtoimisto sai vain pieniä vaurioita ja että asiakirjat säilytettiin hyvässä paikassa. Chaiya vakuutti jatkavansa työskentelyä normaalisti.

Move Forward -puolueen kansanedustaja esitti kuitenkin kysymyksen palotapahtuman läpinäkyvyydestä ja vaati valvontakameran tarkastusta. Vastauksena kiistaan ​​Ayarin ilmoitti julkisesti, että poliisin rikostekniset virkamiehet keräsivät todisteita Thaimaan lakien mukaisesti määrittääkseen tulipalon tarkan syyn.

Ayarin korosti, että poliittisiin kysymyksiin ei pidä puuttua eikä virkamiesten työhön saa puuttua.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.