Na Jomtien Beachin asukkaat ovat huolissaan ilotulituksista, rannan tunkeutumisesta ja melusaasteista

Na Jomtien, Sattahip-

Tarinassa, jonka monet tavalliset lukijamme muistavat olleen toistuva ongelma, Na Jomtienin asukkaat ovat ilmaisseet huolensa Thaimaan medialle, poliisille ja paikallishallinnon viranomaisille eri yritysten tunkeutumisesta rannalle, melusaasteista, ilotulituksista ja kotitekoisista tuotteista. baarit auki kaikkiin yöhön asti.

Tämä ei todellakaan ole ensimmäinen kerta, kun nämä ongelmat ovat olleet huolissaan, koska olemme käsitelleet tätä tarinaa useita kertoja viime vuosien aikana. Rehellisyyden nimissä, julkisuuden saamisen jälkeen ongelma ratkeaa yleensä paikallisten viranomaisten ja lainvalvontaviranomaisten yhteisin ponnisteluin, mutta valitettavasti se ei näytä pysyvältä tai pitkäaikaiselta ratkaisulta, paikalliset huolestuttavat kansalaiset kertovat.

Erityisesti kyseinen alue sijaitsee Jomtien Beachin aivan lopussa Na Jomtienin lainkäyttöalueella, joka kuuluu Sattahipin viranomaisten eikä Pattayan. Tämä on lähellä useita suosittuja thaimaalaisia ​​kalaravintoloita.

Alue vain äskettäin viime vuosina rantaansa on laajennettu sen jälkeen, kun eroosio on aiemmin hävittänyt hiekan lähes kokonaan. Paikalliset asukkaat ovat tyytyväisiä uuteen uimarantaan ja iloisia siitä, että ihmiset nauttivat siitä, mutta he ovat myös huolissaan toimista, jotka vaikeuttavat tuhansien lähellä olevien asuntojen asukkaiden ja hotellien turistien elämää perinteisesti "hiljaisena" yöaikaan. alueella, etenkin verrattuna Pattaya Beachiin.

Lisäksi tällä alueella on vain yksi kapea tie ilman monia kaistaa, ja vaikka tien laajentamiseksi on tehty joitain ehdotuksia nykyisessä muodossaan, alue ei yksinkertaisesti pysty käsittelemään suuria määriä liikennettä.

Paikallisten huolissaan olevien asukkaiden mukaan nykyiset ongelmat ovat moninaiset, mukaan lukien erittäin suuret ilotulitusvälineet öisin, usein klo 2-3 välillä, mikä tekee asukkaille mahdottomaksi nukkua, baarit avautuvat pitkälle laillisen keskiyön sulkemisajan jälkeen (tämä alue EI ole 4 AM-vyöhyke, kuten Keski-Pattaya), jotkut paikat, joissa rannalle asetetaan tuoleja ja pöytiä, mikä on aiemmin kielletty tällä alueella, sekä yleinen melu- ja roskasaaste.

Na Jomtien Beachin asukkaat sanovat tehneensä viime aikoina monia valituksia lainvalvontaviranomaisille ja paikallisille viranomaisille, mutta he eivät ole nähneet haluamiaan tuloksia.

Asukkaat kertoivat Pattaya Newsille, etteivät he etsi minkäänlaista kieltoa ihmisille olla rannalla yöllä, ulkonaliikkumiskieltoja tai vastaavia asioita, vaan haluavat vain säännöllisiä lainvalvontapartioita varmistaakseen, että myöhäisillan melusaaste ei aiheuta. ilotulitteiden laiton myynti ja käyttö, eikä rantaan tunkeutuminen.

He toivovat paikallisten viranomaisten ryhtyvän toimiin mahdollisimman pian. TPN-media jatkaa tämän tarinan seurantaa ja päivittämistä tarpeen mukaan.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/