INDEKSISOHVA JA ALOITUSMYYNTI: Onnea rentoutumisen joka kolkassa, jopa 50 % alennuksella.

Jos viime vuonna kohtasit jotain raskasta, tänä vuonna sinun täytyy kuunnella!!! Olet vaarassa!! Toiston vaara!! Räjähdysvaara!! Iloa, mukavuutta ja lukuisia etuoikeuksia, jotka tulevat odottamatta! Index Living Mall lähettää sinulle onnea aloittaaksesi vuoden upealla tavalla.

Nauti onnesta kerrottuna kahdella!! Kun ostat huonekaluja ja patjoja ehtojen mukaan, saat iloisen alennuksen jopa 50 %.

– Osta huonekaluja ja patjoja, täytä ehdot ja saat sydäntä lämmittävän alennuksen jopa 7,000 XNUMX bahtia.

– Käytä vähintään 20,000 1,000 bahtia ja saat XNUMX XNUMX bahtia alennuksen.

– Käytä vähintään 50,000 3,500 bahtia ja saat XNUMX XNUMX bahtia alennuksen.

– Käytä vähintään 70,000 7,000 bahtia ja saat XNUMX XNUMX bahtia alennuksen.

Hae onnea läpi vuoden Indexin avulla! Hyödynnä mahdollisuus voittaa digitaalinen seismoskooppi ja vastaanottaa ennusteita Thaimaan erilaisilta temppeleiltä ja munkeilta, mukaan lukien Wat Kalayanamitr Woramahawihan, Phra Phuttha Tri Ratana Nayok, Luang Pho To ja monet muut. Lisäksi nauti mahdollisuudesta saada ilmaisia ​​Index-lahjakortteja käteisen sijaan, jopa 300 bahtia. Huonekalujen, taloustavaroiden ja kodin sisustuksen ilmaisostoksille on saatavilla rajoitettu erä.

Jos tämä ei riitä, tule lisäämään rentoutumisesi jokaiseen nurkkaan makeutta uusilla huonekaluilla ja kodin sisustuskokoelmilla rakkauden kuukautena, "Kukka kukkii rakkaudessa". Index tuo sinulle onnea, lämpöä ja viihtyisyyttä kevään kukkakuvioilla yhdistettynä uusiin sohviin ja huonekaluihin, jopa 50 % alennuksella.

Erikoistarjous! Vain JOY CARD -jäsenille lunasta 500 pistettä ja saat 150 bahtia lisäalennuksen! Oi… niin sen arvoista!

Mutta ilo ei lopu tähän! Saat myös eksklusiivisia etuoikeuksia! Kun teet ostoksia CARX- ja SCB-luottokorteilla, maksa kokonaan tai erissä 0 %:lla jopa 4 kuukauden ajan ja saat enintään 92,000 7 bahtia käteispalautushyvityksen. Erityisen näyttävä 21.–1,000. helmikuuta, käytä pisteitä lunastaaksesi ja saadaksesi jopa XNUMX XNUMX bahtin* käteispalautushyvitystä*.

Ja lisää hyvää INDEX EASY E-RECEIPTin avulla! Ostajat saavat verovähennyksiä jopa 50,000 2,000 bahtiin asti, ylimääräisellä alennuksella jopa XNUMX XNUMX bahtia.

INDEX-SOHVA JA ALOITUSALE – Onnea rentoutumisen joka kolkassa, jopa 50 % alennuksella. Hyviä tarjouksia 25.-21 kaikissa Index Living Mallin konttoreissa."

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/