Paniikki Chonburissa, kun krokotiili löysi aurinkoa kylän kalalammen läheltä

Chonburi -

Chonburin maakunnan Huay Yain alueen asukkaat joutuivat paniikkiin, kun kaksi metriä pitkä makean veden krokotiili havaittiin ottavan aurinkoa kalalammen lähellä 4. helmikuuta 2024.

Paikalliset viranomaiset, mukaan lukien Huay Yain osapiirin kunnan katastrofien ehkäisy- ja lieventämisryhmä sekä yli 20 työntekijää, ryntäsivät paikalle Huay Yaissa puuttumaan tilanteeseen.

Krokotiilin löytämisen jälkeen viranomaiset päättivät käyttää auton akkua hallitun sähköiskun antamiseen vedessä. Tämä ei-tappava menetelmä tainnutti krokotiilin tehokkaasti, jolloin viranomaiset pystyivät nostamaan sen turvallisesti vedestä.

Raporttien mukaan matelijan mitattiin olevan yli 2.10 metriä pitkä ja paino 33 kiloa. Siepauksensa jälkeen krokotiili kuljetettiin Banglamungin villieläinten kasvatusasemalle kattavaa hoitoa ja seurantaa varten.

Viranomaiset selvittävät parhaillaan krokotiilin alkuperää ja sitä, mistä se pakeni.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.