Chonburin viranomaiset käynnistävät kampanjan metsäpalojen, sumun ja PM2.5-hiukkasten torjumiseksi

Chonburi -

Äskettäisten metsäpalojen seurauksena, jotka aiheuttivat vahinkoa yli 200:lle ja ylittivät PM2.5-standardit, Chonburin provinssi on käynnistänyt useiden virastojen kampanjan uusien tulipalojen estämiseksi, sameuden hallitsemiseksi ja haitallisten pienhiukkasten vähentämiseksi.

Tämän tarinan videoversio on nähtävissä täällä YouTubessamme.

Kuvernööri Thawatchai Sritong johti kampanjaa sunnuntaina 4. helmikuuta kehottaen tietoisuutta ja toimintaa kaikilta hallinnon tasoilta ja paikallisilta yhteisöiltä. Sri Rachan alueen metsäisten kukkuloiden lähellä pidettyyn aloitteeseen osallistuivat myös apulaiskuvernööri, 14. sotilaspiiri, Chonburin maakunnan poliisi ja useat paikallisviranomaiset.

Raporttien mukaan Chonburin monimuotoinen maisema, mukaan lukien metsät, maatalousmaa, kaupunkikeskukset ja teollisuusalueet, tekee siitä erityisen haavoittuvan PM2.5-hiukkasille, varsinkin kun metsäpalot pahentavat sitä. Tämä tunnustetaan, ja kampanjassa hahmotellaan yhteisiä toimia ympäristövaikutusten minimoimiseksi ja kansanterveyden suojelemiseksi vähentämällä ajoneuvojen päästöjä ja järjestämällä koulutusnäytöksiä.

Tämä kampanja on linjassa Thaimaan meneillään olevien laajempien ponnistelujen kanssa PM2.5-päästöjen torjumiseksi, erityisesti alueilla, kuten pohjoisessa, Bangkokissa ja ympäröivillä alueilla, joilla ilmanlaatu voi vaikuttaa merkittävästi.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.