Terminaali 21 Pattaya isännöi kimaltelevaa Miss Qipao International 2024 -kilpailua

KUVA: Miss Qipao International Contest

Pattaya -

Terminal 21 Pattaya Shopping Mall isännöi Miss Qipao International 2024 -kilpailua 4. helmikuuta 2024 osana suurempia kiinalaisen uudenvuoden tapahtumia.

Video tapahtumasta on katsottavissa täällä YouTubessamme.

Näyttelyn tavoitteena oli juhlistaa lomaa teemalla "Fei Long - Lennä onneen" ja edistää matkailua Thaimaan itäosissa ja Pattayassa.

Klo 4 pidetty tapahtuma houkutteli arvohenkilöitä, kuten Surat Thepchaito, matkailu- ja urheilutoimiston johtaja, ja Ms. Hathairat Phoket, Terminal 30 Pattaya Shopping Mallin johtaja. Myös eri alueellisten ja kansallisten matkailujärjestöjen edustajat juhlivat tilaisuutta. Pattaya News -tiimi, mukaan lukien osaomistaja Adam Judd, oli myös paikalla.

Kilpailijat kilpailivat yli 100,000 21 bahtin arvoisista rahapalkinnoista, kruunuista, vyöstä ja pokaaleista. Näyttely oli yksi tulevan kiinalaisen uudenvuoden kohokohdista. Terminal 2 Pattaya Shopping Mall järjestää myös muuta mielenkiintoista toimintaa 11.-XNUMX. helmikuuta.

Kilpailun lisäksi juhlat tarjosivat monipuolista viihdettä, mukaan lukien Guqinin instrumentaaliesityksiä, kiehtovia naamionvaihtoesityksiä, Nine Auspicious Dragons and Lions -spektaakkeli sekä eloisia kiinalaisia ​​lastentanssirutiineja. Näillä toimilla pyrittiin saamaan mukaan laaja yleisö ja tukemaan matkailua kiinalaisen uudenvuoden aikana.

Kansainvälinen Miss Qipao -kilpailu

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Tips@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.