Jarhusna kruunattiin Miss Thaimaan Chonburi 2024

Chonburi -

Erittäin odotettu Miss Thailand Chonburi 2024 -kilpailu päättyi lauantaina, ja Jarhusna Worapatanakit, kilpailija MTCN07, kruunasi uuden tittelinhaltijan.

Järjestäjänä Assoc. Professori tohtori Kansinee Milinjaroonphong, kilpailun tekijänoikeuksien haltija, viimeinen kierros pidettiin Central Sri Rachassa 3. helmikuuta Mr. Surachai Chaitrakulthongin, entisen apulaistyöministerin, arvostetussa läsnäolossa.

Viimeinen kierros sisälsi kiehtovia esityksiä jäljellä olevilta 15 kilpailijalta. Avajaisissa oli valloittava Athitaya "Kat" Benjapat, hallitseva Miss Thailand Chonburi 2023 -esitys.

Kilpailijat osoittivat ryhtiään ja ylellisyyttään uimapukukävely- ja iltapukuesityksessä, jota seurasi kynsiä pureskeleva viimeinen kysymys- ja vastauskierros kuuden parhaan finalistin kesken.

Kun jännitys oli huipussaan, Jarhusna Worapatanakit kruunattiin Miss Thailand Chonburi 2024 -palkinnoksi. Hän toimii nyt Chonburin kulttuurilähettiläänä edistämään matkailua, tukemaan maakunnan pehmeän vallan aloitteita, osallistumaan hyväntekeväisyyteen ja edustamaan Chonburia kansallisessa Miss Thailand -kilpailussa.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.