Thaimaan poliisi torjui huumekaupan Koillis-Thaimaassa

Kansallinen-

3. helmikuuta 2024 Pol. Kenraaliluutnantti Sarayut Sa-nguanphokai, provinssin poliisialueen 4 komentaja ja asiaankuuluvat virkamiehet pitivät Kalasinin provinssin poliisin päämajassa lehdistötilaisuuden "No Place for Drugs" -operaatiosta huumekauppaverkostojen hävittämiseksi Thaimaan koillisalueella.

"No Place for Drugs" -operaatio otettiin käyttöön ensimmäisen kerran joulukuussa 2023, ja siihen osallistui 252 poliisiasemaa Läänin poliisialueen 4 valvonnassa. Poliisitutkinnassa löydettiin yli 381 henkilöä osallistuneen huumekauppaverkostoihin Koillis-Thaimaassa, Pol sanoi. Kenraaliluutnantti Sarayut.

Tämän seurauksena poliisi onnistui jäljittämään 309 henkilöä ja takavarikoimaan 1,418,412 600 171.6 amfetamiinipilleriä ja XNUMX grammaa metamfetamiinia, joiden yhteisarvo oli Polin mukaan XNUMX miljoonaa bahtia. Kenraaliluutnantti Sarayut.

Lisäksi operaatiolla pyrittiin hävittämään paikalliset huumekauppiaat, koska he olivat pääasiallinen laittomien aineiden lähde paikallisissa yhteisöissä.

Lievittääkseen laittomien aineiden ongelmia ja hävittääkseen huumekauppaverkostot Koillis-Thaimaassa poliisi valvoisi lakeja ja ryhtyisi oikeudellisiin toimiin vakavasti ilman poikkeuksia, Pol päätti. Kenraaliluutnantti Sarayut.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.