Pattayan hotellit näkevät korkean käyttöasteen ennen kiinalaista uutta vuotta

Pattaya -

Land and House Plc (LH) ilmoitti korkeasta käyttöasteesta Grand Center Point -hotelleissaan sekä Bangkokissa että Pattayassa ennen tulevaa kiinalaisen uudenvuoden juhlaa, LH:n tukijaoston toimitusjohtajan Wit Tantivorawongin mukaan.

Mr. Wit totesi, että LH-hotellien huonevaraukset saavuttivat 80–90 % ennen kiinalaista uutta vuotta, joka kestää 7.–15. helmikuuta. Hän korosti itsenäisten kiinalaisten matkailijoiden huomattavaa kasvua erityisesti Pattayassa. Festivaali houkutteli myös monipuolisesti turisteja, joista 40-50% oli thaimaalaisia ​​ja loput eri kansallisuuksia, mukaan lukien kiinalaisia, malesialaisia, intialaisia ​​ja eurooppalaisia.

Matkailualan elpyminen on vaikuttanut myönteisesti kaikkiin hotellisegmentteihin. Mr. Wit pani merkille parantuneet käyttöasteet ja vakaat huonehinnat, kun Bangkokin hotellit vaihtelivat 4,000 5,000–5,000 6,000 bahtia per yö ja Pattaya-hotellit XNUMX XNUMX–XNUMX XNUMX bahtia per yö.

Wit selitti myönteisen tuloksen hallituksen politiikalla tarjota ilmaisia ​​ja pysyviä viisumeja Kiinan kansalaisille. Hän toivoi, että ohjelma laajentaa osallisuutta myös muihin maihin tulevaisuudessa. Lisäksi toiveikas kertaviisumin käyttöönoton kuuteen CLMV-maahan odotetaan hyödyttävän matkailua ja hotelleja, herra Wit totesi.

Wit uskoi, että yksinkertaistettu viisumiprosessi rohkaisee turisteja vierailemaan Thaimaassa helpommin ja viipymään pidempään.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.