PÄIVITYS: Pattaya Shooting Suspect paljastaa motiivin koston ohjaamana

Pattaya -

Prawet Chanthong pidätettiin torstaina toisen miehen kuolemaan johtaneen ampumisen yhteydessä Pattayalla. Hän kertoi tapauksesta kyynelehtien poliisille väittäen puolustautuvansa väitetyn häirinnän ja pahoinpitelyn jälkeen.

Ensin edellinen tarinamme:

Pattayan ammuskelutapauksessa on tapahtunut merkittävä kehityskulku, jossa kuoli yksi mies. Epäilty Prawet Chanthong, 36, on antautunut viranomaisille päivän mittaisen ajojahdin jälkeen.

Nyt päivitykseemme:

Helmikuun 1. päivänä tehdyn rikostoiston aikana Mr. Prawet, jota epäiltiin vanhan ystävänsä, herra Panya Khayannganin murhasta, kertoi aiemmin tällä viikolla, että hän kohtasi uhrin liikenneristeyksessä Pohjois-Pattayalla tammikuun 31. päivänä.

Hän väitti, että uhri oli aiemmin uhannut häntä väkivallalla ja sanoi, että häntä ammutaan aina, kun uhri hänet löytää. Tämä yhdistettynä heidän vuoden kestäneeseen henkilökohtaiseen konfliktiinsa sai herra Prawetin ampumaan uhrin suojellakseen itseään hänen väitteidensä mukaan.

Prawet väitti lainanneensa ampuma-aseen ystävältään itsesuojelutarkoituksessa sen jälkeen kun uhri oli uhannut häntä. Hän väitti käyttäneensä asetta vasta pelättyään turvallisuutensa puolesta satunnaisessa kohtaamisessa uhrin kanssa. Myöhemmin hän hävitti ampuma-aseen lähellä hylättyä varastoa.

Poliisitutkinta paljasti, että uhrilla oli ollut oikeusongelmia, mukaan lukien neljä murhan yritystapausta, joissa oli kolme tuomiota ja yksi vireillä oleva tapaus. Herra Prawetilla ei kuitenkaan ole tällaista historiaa.

Pol. Kenraalimajuri Thawatchai Jindakuansanong, Chonburin provinssin poliisin komentaja, sanoi, että pidätysviranomaiset käyttivät painostustaktiikkaa vangitakseen Prawetin, joka pakeni maniokkiviljelmälle. Tutkinta jatkuu konfliktin todellisen syyn selvittämiseksi ja epäillyn väitteiden tarkistamiseksi.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Tips@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.