Intialainen turisti pidätettiin Pattayan kävelykadulla: kiinni väitetysti ottaneen laittomia aineita viihdepaikalla

Pattaya -

Pattaya Walking Streetin poliisipartiot saivat 12. helmikuuta 10 kello 3 ilmoituksen intialaisesta turistista, joka oli ottanut laittomia aineita tunnisteen sisällä.tunnustettu viihdepaikka Pattayan Walking Streetin alueella.

Pattaya Walking Streetin viihdepaikan vartija otti kiinni intialaisen miehen, jonka väitettiin vetävän laittomia aineita matkailupoliisin toimiston tiskiasemalle Walking Streetillä.

Epäilty tunnistettiin julkisesti vain Rajkanwarpreetiksi, 23, jonka väitettiin nauttineen laitonta ainetta WC:ssä yhdessä Pattaya Walking Streetin viihdepaikasta. Epäilty paljastui, kun piika havaitsi verta tippuvan wc-tilasta lattialle, jonka jälkeen piika ilmoitti tapauksesta turvalle tilanteen tarkistamiseksi.

THän epäili, että hänellä oli pieni kumihihna käsivarressaan ja hän näytti olevan päihtynyt laittomien aineiden nauttimisesta. Epäilty saatettiin sitten turistipoliisin tiskille, ja hänen havaittiin kätkeneen useita ruiskuja henkilönsä päälle, joita tavallisesti käytettiin laittomien aineiden nauttimiseen.

Aluksi intialainen epäilty saatettiin huumetesteihin, koska laittomat aineet eivät olleet tiedossa, ja Thaimaan poliisi todennäköisesti nostaisi häntä syytteeseen laittomien aineiden hallussapidosta.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.