Chachoengsaon poliisi vangitsee Bang Pakongin moottoritiellä tehdystä murhasalaliitosta epäillyn; Tutkinta käynnissä motiivin paljastamiseksi

Chachoengsao-

Chachoengsaon ja Bang Pakongin tutkivat poliisit vangitsivat 1. helmikuuta 00 kello 2 Chachoengsaon provinssin tuomioistuimen pidätysmääräyksen mukaan yhden kuudesta epäillystä miehen murhaamisesta. Uhrin ruumis löydettiin tien varrelta Bang Pakongin moottoritieltä, Chachoengsaosta.

Poliisin raportin mukaan uhri, joka on julkisesti tunnistettu vain Mr. Thanasaniksi, 33, löydettiin kuolleena kädet ja jalat sidottuna tien varrelta lähellä Bang Pakong -moottoritietä 29. tammikuuta.

Thanasanin vaimo, joka on julkisesti tunnistettu vain rouva Wannaporn, 33, ilmoitti poliisille kadonneesta aviomiehestään Samut Prakanissa 27. tammikuuta.

Poliisitutkinnan jälkeen yksi murhan salaliitosta epäillyistä, joka julkisesti tunnistettiin vain Mr. Kittichotiksi, 37, otettiin kiinni huoltoasemalta Bang Phlissä, Samut Prakanissa, ja rikosten tekemiseen käytetty ajoneuvo takavarikoitiin. Poliisi.

Poliisi saattoi Kittichotin suorittamaan tunnustuksen toiston, jossa hän heitti aseen, väitetysti ampuma-aseen, jota käytettiin murhaamaan Thanasanin kanavalla Mueangissa Samut Prakanissa. Sukellusryhmät lähetettiin paikalle etsimään asetta. Poliisin tiedotteen mukaan asetta ei löytynyt lehdistön aikaan.

Myös lehdistöaikaan mennessä poliisi tutki viiden muun epäillyn saattamista vastuuseen rikoksistaan ​​ja murhan motiivin paljastamiseksi. Aluksi poliisi nosti Kittichotia vastaan ​​syytteen toisen henkilön tahallisesta murhasta.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.